Vynas-Khareba Tsinandali Dry White Wine 13% 0.75L

  • Kraunamos nuotraukos
  • Visas Kachetijos regionas yra labai turtingas derlingu dirvožemiu, kuris yra viena iš pagrindinių sėkmingos vynuogininkystės ir vyno gamybos sąlygų. Šio regiono dirvožemis užtikrina geriausią vietinių vynuogių, tokių kaip Rkatsiteli, Khikhvi Saferavi, Kisi ir kitų, kokybę. Į butelius išpilstyti "Winery Khareba" vynai laikomi vyno tunelyje, kurio ilgis - 7,7 km; olą sudaro du pagrindiniai ir 13 jungiamųjų tunelių. Vienas iš dviejų įėjimų į urvą naudojamas turizmui, o kituose įėjimuose prižiūrimi ir brandinami metalinėse ir ąžuolinėse talpyklose laikomi vynai. Šioje dalyje svečias gali apžiūrėti išpilstytą vyno rūsį, kuriame "Winery Khareba" saugo iki 26 000 butelių geriausios kokybės vyno. Natūrali temperatūra urve visus metus yra apie 12-14 °C. Seniausiam kolekciniam vynui - 17 metų. 

    Sausas baltasis vynas Khareba Tsinandali gaminamas Kachetijos regione (Sakartvelas) iš Rkastiteli ir Mtsvane vynuogių veislių. Vynui būdingas šviesiai geltonas šiaudų atspalvis ir ryškus, švelnus, harmoningas skonis.  

    Vynas geriausiai tinka prie sūrio, daržovių ir jūros gėrybių.
    Geriausia patiekti + 14-15 °C temperatūros. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne