Vynas-Khareba Qvevri Tsitska Dry White Wine 12% 0.75L

  • Kraunamos nuotraukos
  • Visas Kachetijos regionas yra labai turtingas derlingu dirvožemiu, kuris yra viena iš pagrindinių sėkmingos vynuogininkystės ir vyno gamybos sąlygų. Šio regiono dirvožemis užtikrina geriausią vietinių vynuogių, tokių kaip Rkatsiteli, Khikhvi Saferavi, Kisi ir kitų, kokybę. Į butelius išpilstyti "Winery Khareba" vynai laikomi vyno tunelyje, kurio ilgis - 7,7 km; olą sudaro du pagrindiniai ir 13 jungiamųjų tunelių. Vienas iš dviejų įėjimų į urvą naudojamas turizmui, o kituose įėjimuose prižiūrimi ir brandinami metalinėse ir ąžuolinėse talpyklose laikomi vynai. Šioje dalyje svečias gali apžiūrėti išpilstytą vyno rūsį, kuriame "Winery Khareba" saugo iki 26 000 butelių geriausios kokybės vyno. Natūrali temperatūra urve visus metus yra apie 12-14 °C. Seniausiam kolekciniam vynui - 17 metų.  

    Sausas baltasis vynas Khareba Qvevri Tsitska gaminamas pagal tūkstantmetę Qvevri tradiciją. Gaminamas iš baltųjų Sakartvelo vynuogių veislės "Tsitska" vynuogių, auginamų Imeretijoje, Sakartvelo vakaruose. Vynas fermentuotas ant tirščių, aukso geltonumo spalvos, o jo puokštėje juntami prinokusių geltonų vaisių, sultenių, džiovintų abrikosų ir švelnių medaus natų aromatai. Baltasis vynas, pasižymintis originaliu Qvevri vyno skoniu, su sultenių, prinokusių geltonų vaisių ir lengvu medaus prieskoniu. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne