Vynas-Khareba Qvevri Tsitska Dry White Wine 12% 0.75L

  • Kraunamos nuotraukos
  • Visas Kachetijos regionas yra labai turtingas derlingu dirvožemiu, kuris yra viena iÅ¡ pagrindinių sėkmingos vynuogininkystės ir vyno gamybos sąlygų. Å io regiono dirvožemis užtikrina geriausią vietinių vynuogių, tokių kaip Rkatsiteli, Khikhvi Saferavi, Kisi ir kitų, kokybę. Ä® butelius iÅ¡pilstyti "Winery Khareba" vynai laikomi vyno tunelyje, kurio ilgis - 7,7 km; olą sudaro du pagrindiniai ir 13 jungiamųjų tunelių. Vienas iÅ¡ dviejų įėjimų į urvą naudojamas turizmui, o kituose įėjimuose prižiÅ«rimi ir brandinami metalinėse ir ąžuolinėse talpyklose laikomi vynai. Å ioje dalyje svečias gali apžiÅ«rėti iÅ¡pilstytą vyno rÅ«sį, kuriame "Winery Khareba" saugo iki 26 000 butelių geriausios kokybės vyno. NatÅ«rali temperatÅ«ra urve visus metus yra apie 12-14 °C. Seniausiam kolekciniam vynui - 17 metų.  

    Sausas baltasis vynas Khareba Qvevri Tsitska gaminamas pagal tÅ«kstantmetę Qvevri tradiciją. Gaminamas iÅ¡ baltųjų Sakartvelo vynuogių veislės "Tsitska" vynuogių, auginamų Imeretijoje, Sakartvelo vakaruose. Vynas fermentuotas ant tirščių, aukso geltonumo spalvos, o jo puokÅ¡tėje juntami prinokusių geltonų vaisių, sultenių, džiovintų abrikosų ir Å¡velnių medaus natų aromatai. Baltasis vynas, pasižymintis originaliu Qvevri vyno skoniu, su sultenių, prinokusių geltonų vaisių ir lengvu medaus prieskoniu. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne