Vynas-Calecara Appassimento Rosso Italiano Passito 14% 0.75L

  • Kraunamos nuotraukos

    Vynas-Calecara Appassimento Rosso Italiano Passito 14% 0.75L

    Kaina 899
    Į krepšelį 
    Kilmės šalis
    Italija
    Talpa (L)
    0.75 L
    Alk. tūris
    14%
    Spalva
    RAUDONAS
    Savybės
    DRY
  • Vino Rosso Italiano, Passito apeliacijos tamsiai violetinės raudonos spalvos Calecara Appassimento Rosso Italiano Passito gaminamas taikant Appassimento metodą, kai vynuogės prieš fermentaciją vytinamos, taip koncentruojant cukrų ir aromatą. Jo gamybai naudojamos Negroamaro, Sangiovese ir kitos raudonosios vynuogės (Primitivo, Malvasia Nero).  

    Atrinkus vynuoges, jos nesusmulkinamos. Vynuogės fermentuojamos nerūdijančio plieno talpyklose kontroliuojamoje 23°C temperatūroje maždaug 10 dienų. Ankstyvuosiuose fermentacijos etapuose išgaunami švelnūs aromatai ir švelnūs taninai. Po perkošimo pridedama obuolių pieno rūgšties bakterijų, kad būtų paskatinta antroji fermentacija. Brandinamas plieno talpyklose iki pasiekia 14% stiprumą.

    Nosyje kvapni prinokusių vaisių, raudonųjų serbentų uogienės ir aviečių aromatų puokštė.

    Gomuryje pilno kūno, gerai subalansuoto skonio, su puikia rūgštimi.

    Dera su pasta patiekalais, mėsos kukuliais, kepta raudona mėsa ir kietaisiais sūriais. Patiekite 18 – 20°C temperatūros. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne