Vynas-Brulieres De Beychevelle VMF AOC Haut Medoc 2018 14.5% 0.75L

  • Kraunamos nuotraukos

    Vynas-Brulieres De Beychevelle VMF AOC Haut Medoc 2018 14.5% 0.75L

    France

    Bordeaux

    Kilmės šalis
    Prancūzija
    Talpa (L)
    0.75 L
    Alk. tūris
    14.5%
    Spalva
    RAUDONAS
    Savybės
    DRY
  • Les Brulières de Beychevelle - tai prestižinės Prancūzijos Bordeaux vynuogynų valdos Château Beychevelle cuvée. Administraciniu požiūriu, vynas gaminamas Saint-Julien-Beychevelle komunoje Gironde. Les Brulières de Beychevelle yra Haut-Médoc apelacijos vynas (AOC). Château de Beychevelle, garsioji Saint-Julien cru classé, driekiasi virš gražių Garonos žvyrduobių šlaitų, esančių gretimoje Cussac komunoje, Haut-Médoc AOC regione. 1855 m. šios valdos buvo įtrauktos į oficialią Médoc Grands Crus klasifikaciją kaip ketvirtoji klasifikuota Saint-Julien augimvietė. Dvaro vynuogynai užima beveik 90 hektarų plotą.

    Brulieres De Beychevelle VMF AOC Haut Medoc yra vynuogių veislių mišinys: Merlot noir 31%, Petit Verdot noir 2%, Cabernet-Franc Noir 5% ir Cabernet-Sauvignon Noir 62%. Dvarui palankus vandenyno klimatas. Château Beychevelle valdos dirvožemis sudarytas iš gilaus Garonos žvyro, susidariusio kvartero laikotarpiu, Sanoisian molio, Saint-Estèphe kalkakmenio, stambaus ir vidutinio dydžio žvyro bei aliuvio. Sodybos vynmedžiai auginami laikantis tvarios vynuogininkystės principų.

    Château Beychevelle valdoje vyno gamybai pasirinktas tradicinis metodas. Šiam metodui atlikti naudojamos termoreguliuojamos nerūdijančiojo plieno talpyklos. Priklausomai nuo pageidaujamo derliaus ir jei leidžia vynuogių kokybė ir metai, dvaras vynuogių misą fermentuoja tiesiai ąžuolo statinėse. Raudoniesiems vynams gaminti valdoje taikoma malolaktinė fermentacija. Priklausomai nuo metų, Brulières de Beychevelle gali būti labai skirtingos brandinimo trukmės. Šis vynas jau po pradinio "poilsio" etapo, pamažu pradėjęs augti, bet anarchiškai - vaisių taninai, rūgštingumas ir kiti komponentai labai aiškiai atskirti, bet nevienodi. Tai pirmieji jo žingsniai, taip vadinami "premiers pas".

    Pirmiausia vilioja tamsiai raudona spalva su rubino atspalviais.

    Nosyje puokštė prasideda gražiais prinokusių raudonųjų vaisių ir malonaus pikantiško medžio aromato natomis, su miško paklotės prieskoniu.

    Gomuryje nuo pat pradžių intensyvus aromatas, o skonis palieka pusiausvyros ir koncentracijos įspūdį. Smulkiagrūdžiai taninai suteikia elegancijos.  

    Dera su skrebučiai su rūkyta anties krūtinėle užkandžiais, keptuvėje keptais vasariniais baravykais, keptu ėriuku.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne