Vynas-Luis Felipe Edwards Dona Bernarda 2016 14.5% 0.75L

  • Kraunamos nuotraukos

    Vynas-Luis Felipe Edwards Dona Bernarda 2016 14.5% 0.75L

    Kilmės šalis
    Čilė
    Talpa (L)
    0.75 L
    Alk. tūris
    14.5%
    Spalva
    RAUDONAS
    Dėžutė
    BE DĖŽUTĖS
    Savybės
    DRY
  • Luis Felipe Edwards (LFE) iki šių dienų išlieka vienos šeimos narių valdoma vyninė, kurioje dvi kartos aktyviai dalyvauja išlaikant sukurto prekės ženklo kokybę ir tradicines šeimos vertybes. LFE vynus apdovanojo vieni iš prestižiškiausių tarptautinių vynų konkursų ir vertinino žinomi vyno kritikai visame Pasaulyje. Be to, LFE buvo apdovanota už tai, kad yra viena geriausių Naujojo pasaulio ir Čilės vyno gamintojų, beveik iš eilės nuo 2012 metų.

    Tamsios rubino spalvos Luis Felipe Edwards Dona Bernarda 2016 vynas yra raudonųjų vynuogių mišinys iš Cabernet Sauvignon, Syrah, Petit Verdot ir Carmenere iš Colchagua Valley slėnio Čilėje. Šis slėnis yra Rapel regione, kuris garsėja aukštos kokybės vyno gamyba. Vėsus vandenyno vėjas iš vakarų ir karštas bei sausas klimatas iš rytų sudaro puikias sąlygas aukščiausios kokybės vynuogėms auginti. vynas gaminamas taikant tradicinį vyno gamybos metodą. Vynuogės renkamos rankomis ir rūšiuojamos prieš fermentaciją nerūdijančio plieno talpyklose. Po to vynas 18 mėnesių brandinamas Prancūziško ąžuolo statinėse, kurios vynui suteikia sodrumo, sudėtingumo ir gilumo. 

    Nosyje juntami tamsūs vaisiai - gervuogės, slyvos ir mėlynės.

    Gomuryje puikus vaisių, prieskonių ir žemės skonio derinys. Vyno skonis ilgas ir švelnus, su minkštais taninais ir lengvu ąžuolo prieskoniu. 

    Dera su įvairiais patiekalais, puikiai dera prie mėsos patiekalų, ypač prie ant grotelių keptos jautienos, ėrienos ar žvėrienos. Dėl savo aštrumo ir vaisiškumo vynas taip pat puikiai tinka prie aštrių patiekalų, pavyzdžiui, meksikietiškos, indiškos ar tailandietiškos virtuvės. Patiekite kambario temperatūros, maždaug 18-20 °C.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne