Viskis-Nikka Coffey Malt 45% 0.7L + GB

  • Kraunamos nuotraukos

    Viskis-Nikka Coffey Malt 45% 0.7L + GB

    Kilmės šalis
    Japonija
    Talpa (L)
    0.7 L
  • Coffey Still yra pirmasis Pasaulyje patentuotas nepertraukiamo veikimo distiliavimo indas / katilas, kurį 1830 metais išrado Aeneas Coffey Škotijoje. Masataka Taketsuru, viešėdamas Škotijoje, 1919 metais turėjo galimybę iš James Calder meistrų Bo'ness mieste iš pirmų lūpų sužinoti, kaip distiliuoti grūdinį viskį Coffey Still. Masataka įvertino šio tipo distiliavimo indo ypatybes ir, įkūręs Nikka Whisky distileriją, įrengė du Coffey Still komplektus. Šiuos tradicinius Coffey Still indus nelengva eksploatuoti ir jie nėra efektyvūs spiritui išgauti. Tačiau jau išgautame spirite išlieka iš distiliato ingredientų kylantys aromatai ir išgaunama savita kreminė tekstūra.

    Nikka Coffey Malt unikali išraiška buvo sukurta 2013 metais, kaip nuolatinių Nikka eksperimentų rezultatas, siekiant išplėsti įvairovę ir pasiūlyti daugiau įspūdžių mėgėjams. Iš 100% salyklinių miežių pagamintas viskis, distiliuojamas Coffey Still distiliavimo inde, brandinamas senose statinėse, kad išryškėtų sodrus salyklo skonis, sudėtingumas ir šilkinė tekstūra. Šis viskis priskiriamas ne salykliniam, o grūdiniam viskiui, nes jis distiliuojamas ne Pot Still distiliavimo induose.

    Nosyje aksominis ir turtingas.

    Gomuryje medus, gėlės, rozmarino, alpinių žolelių užuomina, kuri persmelkia prinokusius geltonus egzotiškus vaisius, nuspalvintus vanilės ir kardamono pėdsakais. Kavos ir šokolado atspalvis.

    Nikka Coffey Malt neatitinka Japan Spirits & Liqueur Makers Association nustatytų Japoniško viskio kriterijų. Skaityti daugiau čia: https://www.nikka.com/eng/topics/topic_001/

    Coffey Malt yra distiliuojamas Nikka Coffey Still distiliavimo induose / katiluose, tačiau dalis senųjų partijų, esančių formulėje, buvo pagaminta iš distiliatų, importuotų iš Ben Nevis Škotijos, ir vėliau distiliuota Coffey Still Japonijoje.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne