Viskis-Maker's Mark 46 47% 0.7L

  • Kraunamos nuotraukos

    Viskis-Maker's Mark 46 47% 0.7L

    Bourbon

    Kilmės šalis
    JAV
    Dūminis
    NEDŪMINIS
    Brandinimas
    BE AMŽIAUS
    Dėžutė
    BE DĖŽUTĖS
    Talpa (L)
    0.7 L
    Viskio tipas
    BOURBON
    Alk. tūris
    47%
  • Maker‘s Mark viskio prekinio ženklo istorija prasidėjo 1953 metais, kai T. William “Bill” Samuels Sr. įsigijo distileriją tuo metu žinomą kaip Burks‘ Distilerry, Kentukyje, JAV. Pirmieji raudonuoju vašku puošti Maker‘s Mark buteliai vartotojus pasiekė jau 1958 metais ir netruko išpopuliarėti tiek JAV, tiek Pasaulyje. Distiliuojant Maker‘s Mark didžiausias dėmesys yra skiriamas keturiems elementams, keturioms „W“: Water (vanduo), Wheet (kviečiai), Wood (medis) ir Wax (vaškas). Vanduo yra išgaunamas iš skaidraus šaltinio, kuris teka distilerijos teritorijoje. Maker‘s Mark gamyboje tradiciškai naudojus rugius, pakeitė kviečiai, kurie suteikia salsvumo šio viskio skoniui.  

    2010 metais išleistas Maker's Mark 46 yra pirmasis nuo šeštojo dešimtmečio Maker's Mark asortimento išplėtimas, brandintas maždaug 6 metus - iš esmės tai standartinė išraiška, papildyta prieskoniais. Šis burbonas nebuvo skirtas konkuruoti su pagrindine išraiška, o yra jos pusbrolis, kažkas kitokio tiems, kurie mėgsta aštrų viskį. Papildomus aromatus distilerija išgauna pridėdami į statines degintas Prancūziško ąžuolo pliauskas. ‍‍Bėgant metams prekės ženklas buvo šiek tiek keičiamas, pavyzdžiui, iš Maker's 46 tapo Maker's Mark 46, o 2022 m. kovo mėn. bendrovė išleido naujo dizaino burbono butelį. 

    Nosyje skrudinto prancūziško ąžuolo, karamelės ir kepinių aromatų užuominos.

    Gomuryje švelniai saldus, unikaliai susisluoksniavęs su sodriomis vanilės ir kepimo prieskonių natomis.

    Poskonis velvetinis, subtilus ir maloniai ilgas. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne