Viskis-Jim Beam Double Oak Twice Barreled 43% 0.7L + GB + 2 Glasses

  • Kraunamos nuotraukos

    Viskis-Jim Beam Double Oak Twice Barreled 43% 0.7L + GB + 2 Glasses

    Kilmės šalis
    JAV
    Dūminis
    NEDŪMINIS
    Talpa (L)
    0.7 L
    Viskio tipas
    BOURBON
    Alk. tūris
    40%
  • 1740 metais Boehm šeima pasiryžo įgyvendinti savo kolonijinę svajonę. Po 48 metų jie persikėlė ten, kur dabar yra Kentucky valstiją, ir pakeitė savo pavardę į Beam. Karštos vasaros, švelnios žiemos ir netoliese esantis kalkakmenio šaltinis lėmė, kad jų naujieji namai idealiai tiko, kaip atspėjote, kukurūzams auginti.

    Pasaulyje yra daugybė viskio rūšių (whiskey arba whisky) - tai škotiškas viskis, airiškas viskis, Tenesio viskis, ruginis viskis, bourbon viskis ir, žinoma, Kentucky viskis. Jim Beam distilerija yra ištikima pastariesiems dviem. Kuo skiriasi bourbon nuo whiskey? Viskas priklauso nuo gana aukštų vyriausybės nustatytų standartų. Standartuose apibrėžta kas yra kas. Bourbon turi atitikti visus toliau išvardytus reikalavimus, o Jim Beam ne tik atitinka šiuos reikalavimus, bet ir yra bourbon Nr. 1 Pasaulyje.
    1. Pagamintas Jungtinėse Amerikos Valstijose.
    2. Pagamintas iš fermentuotos misos, kurios sudėtyje yra 51 proc. kukurūzų.
    3. Distiliuotas ne stipresnės kaip ~89% alkoholio (etanolio) koncentracijos.
    4. Laikomas ne stipresnės kaip ~69% alkoholio (etanolio) koncentracijos naujose degintose ąžuolo statinėse.
    5. Brandintas ne trumpiau kaip dvejus metus.
    6. Be priedų.

    Jim Beam Double Oak Twice Barreled iš pradžių brandinamas naujose deginto Amerikietiško baltojo ąžuolo statinėse, vėliau supilame į kitą šviežiai degintą baltojo ąžuolo statinę ir brandinamas antrą kartą. Dėl papildomos sąveikos su ąžuolu gaunamas intensyvaus aromato ir švelnaus skonio bourbon.

    Nosyje sodrus vanilės, seno ąžuolo, pieniško šokolado ir kardamono aromatas.

    Gomuryje pradžioje švelniai pipirinis / ąžuolinis. Netrukus skonį subalansuoja vanilinių ledų bangos. Keli vaisių salyklo potėpiai.

    Poskonyje apdegusio ąžuolo skonis ilgai išlieka. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne