Viskis-Benriach Smoky 10YO 46% 0.7L + GB

  • Kraunamos nuotraukos
  • Septintojo dešimtmečio pradžioje Benriach distilerija sulaužė Škotijos Speyside regiono tradicijas ir grįžo prie senojo, XIX amžiaus stiliaus viskio distiliavimo metodo, kai salykliniai miežiai buvo rūkomi su Highland regiono durpėmis. Regiono durpės Benriach Smoky 10YO viskiui suteikia ryškias saldžias ir dūmo natas. Pastarasis pagamintas iš nedūminio ir dūminio spirito derinio ir mažiausiai dešimt metų brandintas trijose statinėse - ex-bourbon, Jamaikos romo ir skrudinto pirmojo ąžuolo statinėse. Tada viskis meistriškai sumaišomas, kad susidarytų subtiliai švelnūs saulėje prinokusių vaisių, aromatingų dūmų ir skrudinto ąžuolo prieskonių sluoksniai, išliekantys puikiai subalansuotame saldžiame ir dūminiame finiše. Dūmų lygis sodrus.

    Nosyje prinokusių sodo vaisių sirupas, rūkyta medaus glazūra ir ąžuolo prieskoniai.

    Gomuryje rūkyti obuoliai, klevų medus ir kriaušių prieskoniai, išliekantys su vaisiais ir rūkyto ąžuolo prieskoniais.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne