Brendis-Sarajishvili VSOP 40% 0.5L + GB

  • Kraunamos nuotraukos
  • Vyno gamyba Sakartvele buvo pradėta prieš tūkstančius metų, tačiau pirmasis Sakartvelo vyno brendis, susijęs su David Sarajishvili vardu, pasirodė tik XIX a. Jis sukūrė pirmąją klasikinio brendžio gamybos technologiją, pirmasis pristatė Europos vyno gamybos technologijas Sakartvele, taip pat atliko šalies klimato ir dirvožemio tyrimą, parenkant tinkamas vynuogių rūšis vyno ir brendžio gamybai. Įkurta 1884 metais Sarajishvili įmonė pagamino savo pirmąjį produktą 1887 metais.

    Brendžio gamybai skirtas vynuogių vynas gaunamas ne vėliau kaip kitų metų po derliaus nuėmimo balandžio 1 d. Po šio laikotarpio vyno žaliava distiliuojama Šarantos alembikuose. Distiliavimo procesas yra tik ilgo kelio, kurį turi nueiti "Sarajishvili" brendis, kad įgautų visišką išraiškingumą, stiprumą ir unikalų charakterį, pradžia.

    Šviežiai distiliuotas brendis išpilstomas į 250-400 litrų talpos statines, o metams bėgant brendis brandinamas, įgaudamas ypatingą aromatą ir skonį, kuriuo garsėja "Sarajishvili" brendis.

    "Sarajishvili VSOP" - natūrali pusiausvyra tarp švelnumo ir išraiškingumo yra harmoningos brendžio kompozicijos kvintesencija. Šis unikalus brendis - tai Sakartvelo vynuogių, kurių seniausiems daugiau kaip 12 metų, distiliatų kompozicija. Ilgas brandinimas ąžuolo statinėse suteikia gėrimui švelnų, švarų ir subalansuotą aromatą, kuriame dominuoja prieskonių, viržių medaus, juodosios arbatos ir meduolių natos.  

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne