Brendis-Sarajishvili VS 40% 0.5L + GB

  • Kraunamos nuotraukos
  • Vyno gamyba Sakartvele buvo pradėta prieš tūkstančius metų, tačiau pirmasis Sakartvelo vyno brendis, susijęs su David Sarajishvili vardu, pasirodė tik XIX a. Jis sukūrė pirmąją klasikinio brendžio gamybos technologiją, pirmasis pristatė Europos vyno gamybos technologijas Sakartvele, taip pat atliko šalies klimato ir dirvožemio tyrimą, parenkant tinkamas vynuogių rūšis vyno ir brendžio gamybai. Įkurta 1884 metais Sarajishvili įmonė pagamino savo pirmąjį produktą 1887 metais.  

    Brendžio gamybai skirtas vynuogių vynas gaunamas ne vėliau kaip kitų metų po derliaus nuėmimo balandžio 1 d. Po šio laikotarpio vyno žaliava distiliuojama Šarantos alembikuose. Distiliavimo procesas yra tik ilgo kelio, kurį turi nueiti "Sarajishvili" brendis, kad įgautų visišką išraiškingumą, stiprumą ir unikalų charakterį, pradžia.

    Šviežiai distiliuotas brendis išpilstomas į 250-400 litrų talpos statines, o metams bėgant brendis brandinamas, įgaudamas ypatingą aromatą ir skonį, kuriuo garsėja "Sarajishvili" brendis. Brendis brandinamas ąžuolo statinėse 6-8 metus.

    Šviesaus gintaro spalvos. Nosyje lengvai juntama vanilė, džiovintos gėlės, viržiai, lakas, šaknys, jodas ir įdomi skatinanti vaistinės nata. Gomuryje subalansuotas ir skaidrus. Skonis švelnus, glaustas ir intensyvus: prieskoniai ir vanilė, džiovinti abrikosai ir medaus su medumi. Švelni pabaiga, šiek tiek aštri.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne