Brendis-Carlos I Solera Gran Reserva De Jerez 40% 0.7L + GB + Glass

  • Kraunamos nuotraukos

    Brendis-Carlos I Solera Gran Reserva De Jerez 40% 0.7L + GB + Glass

    Kilmės šalis
    Ispanija
    Talpa (L)
    0.7 L
    Alk. tūris
    40%
    Dėžutė
    KARTONINĖ
  • XX amžiaus viduryje Bodegas Osborne buvo pirmieji, pradėję gaminti brendį Jerez regione Andalūzijoje. Distilerija veikia nuo 1772 metų ir yra antra seniausia Ispanijoje veikianti šeimai priklausanti įmonė. Brendis gaminamas iš tų pačių vynuogių veislių kaip ir chereso vynas. Jis parduodamas ne tik kaip brendis, bet ir kaip kai kurių sherry (chereso) vyno sudedamoji dalis. Brendis turi saugomą kilmės vietos nuorodą (PDO). Carlos I Solera Gran Reserva De Jerez yra puikus labai retų eaux-de-vie mišinys (Prancūziškai pažodžiui "gyvybės vanduo" - yra skaidrus, bespalvis vaisių brendis, gaminamas fermentacijos ir dvigubos distiliacijos būdu. Vaisių skonis paprastai yra labai lengvas). Brandinamas taikant įdomią dinamišką criaderas ir solera sistemą Amerikietiško ąžuolo statinėse, kuriose anksčiau buvo brandinami geriausi sherry (chereso) vynai, ir yra savo kategorijos etalonas. Ąžuolas suteikia intensyvią tamsią spalvą. Solera sistema veikia taip: ąžuolinių statinių eilės sustatomos viena ant kitos. Viršutinėse statinėse yra naujausi distiliatai, kurie palaipsniui pilami į apatines statines, kol baigiamas galutinis brendžio kūrimas.

    Nosyje pasižymi aromato sudėtingumu, vanilės niuansai į nosį įsismelkia sultingų vaisių, pikantiško ąžuolo ir saldaus pyrago aromatų tarpusavio harmonija.

    Gomuryje pradžioje migdolų ir muskato riešutų skonių aromatai, vėliau prie jų prisijungia vanilės ankštys, kurias lydi sultingos slyvos ir pieniškas šokoladas. Šiek tiek karčios kavos, kreminės karamelės ir saldymedžio aromatų natų.    

    Šis sodrus brendis iš Osborne išpilstytas kilnaus dizaino butelyje. Distiliatas pateikiamas su tipiška Osborne išvaizda, - jis užkimštas kamščiu ir oranžine apykakle. Brendį patariama vartoti prie kavos ir pyragų, su lazdyno riešutais, migdolais, džiovintais abrikosais ir vytintais sūriais arba desertais, pavyzdžiui, tiramisu ar lydytu šokoladu, ar net kaip deigistyvą po sunkesnių patiekalų.     

    2015 metų sidabro medalio laimėtojas - Tarptautinis vyno ir spiritinių gėrimų konkurse. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne