Vynas-Tombacco Rosso Piceno DOC BIO 2022 14% 0.75L

  • Kraunamos nuotraukos

    Vynas-Tombacco Rosso Piceno DOC BIO 2022 14% 0.75L

    Kilmės šalis
    Italija
    Talpa (L)
    0.75 L
    Alk. tūris
    14%
    Spalva
    RAUDONAS
    Savybės
    DRY
  • Tombacco šeima jau tris kartas gamina ir išpilsto į butelius Itališkus vynus, pasižyminčius tikru ir intensyviu skoniu, pagal geriausias Italijos vyndarystės tradicijas. Iš 40% Rinomata Cantina Tombacco produkcijos per metus pagaminama apie 10 mln. butelių, o likusieji 60% parduodami statinėse. Vyninės istorija prasidėjo, kai Giovanni Battista Tombacco nusprendė įkurti persikų auginimo ūkį. Po kelerių metų, 1919 metais įvertinęs teritorijos terroirs (Terroir - iš terre - "žemė" - Prancūziškas terminas, vartojamas apibūdinti aplinkos veiksniams, darantiems įtaką augalo fenotipui, įskaitant unikalų aplinkos kontekstą, ūkininkavimo praktiką ir specifinę augalo augimo buveinę. Bendrai šios konteksto savybės vadinamos charakteriu), kuris seniausių vynmedžių vaisius geru vynu, užsiimti vyno gamyba. 

    Originalus vynuogių maišymas sukuria sudėtingą harmoniją, kuri yra lėto vyno gamybos proceso vaisius. Iš Italijos Marche regiono širdies atkeliauja ekologiškas (kokybės sertifikavimo numeris IT-BIO-015) rubino raudonumo Tombacco Rosso Piceno DOC vynas, turtingas aromatų niuansais, kurie ilgainiui taurėje įgauna naujų bruožų. Jis bręsta ir stebina savo aromatais ir skoniais. Tai Montepulciano ir Sangiovese vynuogių mišinys.

    Nosyje intensyvus ir sudėtingas, nuo raudonųjų vaisių uogienės iki džiovintų gėlių. Elegantiškas aromatas, kuriame vienu metu juntamos prinokusių vyšnių, juodųjų serbentų ir gervuogių užuominos, violetinės natos, susiliejančios su lengvu vanilės ir juodųjų pipirų prieskoniu.

    Gomuryje minkštas ir šiltas, su išreikštu gaivumu ir užburiantis skonio pojūčių rinkinys. Labai švelnūs, bet labai ryškūs taninai. Ilga ir plati pabaiga su vaisių pojūčiais.

    OPTIMALI PATIEKIMO TEMPERATŪRA: 16-18°C  

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne