Tekila-Don Julio Blanco 38% 0.7L + GB

  • Kraunamos nuotraukos

    Tekila-Don Julio Blanco 38% 0.7L + GB

    Kilmės šalis
    Meksika
    Alk. tūris
    38%
    Talpa (L)
    0.7 L
  • Agavos, iš kurių gaminama Don Julio tekilos, auginamos Atotonilco kalnuotoje vietovėje, šeimos valdose. Pagrindinis tekilos brandinimo procesas vyksta kartu su agavų augalais, nes joms subręsti reikia septynerių metų. Kiekvienas agavos augalas renkamas rankomis. Agavos augalas nupjaunamas nuo šaknų, o tada nupjaunami spygliuoti lapai. Likusi šerdis vadinama piña - žaliava, iš kurios gaminama tekila. Piña sunkvežimiu gabenama į Don Julio distileriją, kur supjaustoma vienodo dydžio gabalėliais, kad tolygiai iškeptų. Piñas kraunamos į mūrines krosnis, kuriose lėtai kepamos kelias dienas. Tuomet iškeptos piñas sutrinamos ir užpilamos vandeniu, iš kurio išsiskiria saldus agavų sirupas, vadinamas agavų sultimis. Tada į agavų vandenį įpilama mielių ir paliekama fermentuotis. Baigus fermentacijos procesą, gaunamas saldus, silpno alkoholio agavų alus, kuris po to dedamas į distiliavimo aparatus, kur distiliuojamas ir tampa tekila. Galiausiai prieš išpilstant į butelius jis išpilstomas į nerūdijančio plieno talpyklas arba brandinamas buvusiose burbono statinėse.

    Naudojant geriausią mėlynają agavą (100% blue agave) ir laiko laiko patikrintą distiliavimo procesą, krištolo skaidrumo ir vidutinio klampumo Don Julio Blanco Tequila jau daugelį metų lyderiauja tarp premium kokybės tekilų Pasaulyje. Paprastai vadinama sidabrine tekila, dėl aitraus agavų skonio ir citrusinių vaisių atspalvių Don Julio Blanco yra būtina įvairių naujoviškų kokteilių sudedamoji dalis. Ši prabangi tekila yra dukart distiliuojama ir gaminama iš grynos neišdžiovintos pilnai subrendusios agavos. 2020 metų Drinks International apdovanojimuose Don Julio buvo pripažinta viena iš populiariausių tekilių Pasaulyje.

    Nosyje švarios agavos aromatų natos, tropinių vaisių (papajos, gvajavos ir ananasų) ir abrikosų užuominos.

    Gomuryje skonis apvalus ir saldus, šiek tiek deginantis, būdingas aukštumų tekilai (daug vaisių natų). Skonio viduryje išsiskleidžia žolės augalinės natos, o kūnas yra lengvas arba vidutinio sunkumo. Taip pat pajusite baltųjų pipirų, kaulavaisių ir mentolio aromatus.

    Poskonis vidutinio intensyvumo, energinga pabaiga, kurioje jaučiamas mentolio, baltųjų pipirų ir tropinių vaisių pojūtis.

    Tiesiog sumaišykite su greipfrutų sultimis, šviežiomis laimo sultimis ir agavų nektaru ir užpilkite ant ledo, kad gautumėte gaivaus skonio Don Julio Paloma.   

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne