Sake-Akashi Tai Daiginjo Genshu 17% 0.72L

  • Kraunamos nuotraukos

    Sake-Akashi Tai Daiginjo Genshu 17% 0.72L

    Japan

    Sake

    Kilmės šalis
    Japonija
    Talpa (L)
    0.72L
  • Šeimos valdomos Japonijos The Akashi Sake Brewery gaminama Daiginjo Genshu yra vienas iš ikoniškiausių Daiginjo kategorijos sake. Daryklos istorija siekia Tokugawa laikotarpio (1600-1867 m.) pabaigą (laikotarpis pasižymėjo ekonominiu augimu, griežta socialine tvarka, izoliacine užsienio politika, stabiliu gyventojų skaičiumi, visuotine taika ir visuotiniu mėgavimusi menu ir kultūra). Darykla iš pradžių gamino sojų padažą, 1918 metais nusprendė užsiimti ryžių perdirbimu į sakę. Sake gaminama iš 40% nupoliruotų ryžių ir ypač ilgai verdama, kad būtų sodri ir aitri. Yamadanishiki (Grand Cru, iš Hyogo prefektūros) ryžių grūdų saldumas derinamas su stiprumu ir tvirtu vaisiniu skoniu. 

    Nosyje elegantiškas aromatas su subtiliomis medaus ir baltų pavasario gėlių natomis.

    Gomuryje sodri, pasižymi vaisiniu ir gėlių skoniu, subtiliu kriaušių aromatu, taip pat anyžių natomis, lydinčiomis sausą poskonį. 

    Rekomenduojama patiekimo tamperatūra 6-13°C. Laikykite vėsioje ir sausoje vietoje. Atidarytą suvartoti per dvi savaites. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne