Romas-Don Papa Port Cask 40% 0.7L + GB

  • Kraunamos nuotraukos

    Romas-Don Papa Port Cask 40% 0.7L + GB

    Alk. tūris
    40%
  • DON PAPA yra Negros Occidetal (Negros Occidental yra Filipinų provincija Negros saloje), populiariai vadinamo SUGARLANDIA, dvasia.

    Don Papa romas yra tikras filipinietiškas aukščiausios kokybės romas, pradėtas gaminti 2012 metais, kurio pavadinimas įkvėptas charizmatiško revoliucinių kovų už nepriklausomybę lyderio Papa Isio, kuris 1890-aisiais padėjo išvyti ispanus iš Negros Occidental ir iškovoti Sugarlandijai nepriklausomybę. Filipinų archipelagas - Pietryčių Azijos valstybė, esanti vakarinėje Ramiojo vandenyno dalyje, toje pačioje platumoje kaip Venesuela ir pietinės Karibų jūros salos. Jį sudaro 7 107 salos ir yra vienas vulkaniškiausių regionų žemėje, esantis prie Ramiojo vandenyno ugnies žiedo.  

    Don Papa Port Cask - tai riboto kiekio leidimas, skirtas pirmosios epinės kelionės aplink Žemę, po kurios ispanai galiausiai išsilaipino Filipinuose, metinėms paminėti. Melasos pagrindu distiliuotas romas. Melasa fermentuojama, distiliuojama column tipo distiliavimo induose, po to romas 7 metus brandinamas Amerikietiškojo ąžuolo ex-bourbon statinėse. Po to romas 18-ai mėnesių perpilamas į senas ex-sherry (chererso) statines: Fino (sausas vynas), Palo Cortado (retas), Cream (saldus) ir galiausiai Pedro Ximénez (labai saldus).

    Nosyje skambios ir gilios saldymedžio, juodojo šokolado ir cukraus natos, lydimos raudonųjų apelsinų, prinokusių raudonųjų uogų ir subtilios šviežios vanilės aromatų natomis.

    Gomuryje aromatas sodrus ir labai kompleksiškas. Skrudinto ąžuolo, cinamono, Arabica kavos ir karamelės natos: nuostabiai subalansuotos šviežios ir lengvos vanilės, vaisių ir rudojo cukraus natos.

    Poskonis išskirtinai ilgas, sausas su karčiųjų kakavos miltelių ir džiovintų figų užuominomis.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne