Putesiai-LARNAUDIE anciu kepenu putesiai su Armanjaku 200g

  • Kraunamos nuotraukos

    Putesiai-LARNAUDIE anciu kepenu putesiai su Armanjaku 200g

    Prancūzija

    Kilmės šalis
    Prancūzija
    Talpa (L)
    200 g
  • Jean Larnaudie jau daugiau nei 50 metų gamina gurmaniškus ančių ir žasų gaminius Figeac mieste, pietvakarių Prancūzijoje. Tvirtos ilgametės šeimos tradicijos, kartu su kruopščia geriausių produktų atranka ir saugomais autentiškais receptais, apibūdina kokybės ir tvarumo tęstinumą. 

    Šis pietvakarių Prancūzijoje gaminti ančių putėsiai (musas) su armanjaku yra tiesiog tobuli. Švelnus, nestiprus, su išskirtiniu armanjako skoniu. Patiekite jį ant Larnaudie imbierinės duonelės, skrebučių, lavašo ar krekerių, arba su salotomis. 

    Laikymo aplinkos temperatūra. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvalgyti per 24 valandas.

    Sudedamosios dalys: foie gras de canard, vanduo, druska, armanjakas. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne