Vynas-Kopke L.B.V. 2016 Porto 20% 0.75L

  • Kraunamos nuotraukos

    Vynas-Kopke L.B.V. 2016 Porto 20% 0.75L

    Likerinis vynas

    Kilmės šalis
    Portugalija
    Talpa (L)
    0.75 L
    Alk. tūris
    20%
    Spalva
    RAUDONAS
    Dėžutė
    BE DĖŽUTĖS
    Savybės
    SWEET
  • House of Kopke pripažinti pirmaisiais ir seniausiais Porto namais Porto vyno istorijoje, švenčiančiais 382-uosius nepertraukiamos vyno gamybos metus. Užrašai ant butelių iki šių dienų traferuoti ranka, taip, kaip ir 1638-ais metais! 

    Kopke's Vintages Kopke L.B.V. 2016 išpilstytas į butelius po 4-6 metų brandinimo. Šis vėlyvasis Kopke L.B.V. 2016 derliaus vynas yra intensyvaus rubino spalvos, pasakojantis apie išskirtinius metus, kurie išsiskiria iš kitų ilgametėje prekės ženklo istorijoje. VINIFIKACIJA - vynuogės skinamos rankomis optimaliu laiku, tada iš jų pašalinamos sėklos, jos susmulkinamos ir perdirbamos kruopščiai maceruojant, kad išgautų spalvą, taninus ir aromatą, kurį sustiprina nuolatinis fermentacijos metu vykstantis maišymas. Tai vyksta statinėse (lagares) kontroliuojamoje temperatūroje (28-30 °C), kol pasiekiamas reikiamas saldumo lygis. Tuomet į vyną įpilama vynuogių brendžio, kad būtų pagamintas tvirtas vynas. Aukštos kokybės vynas, pagamintas iš vieno derliaus, išpilstomas į butelius praėjus 4-6 metams po derliaus nuėmimo.

    Nosyje prinokusių miško uogų aromatas, derantis su violetinių, juodųjų pipirų ir eukalipto lapų natomis.

    Gouryje išryškėja taninai ir ryški bei gaivi rūgštis. Visi aromatai puikiai dera tarpusavyje, o poskonyje juntami aviečių, gervuogių ir abrikosų aromatai. 

    Dera su juodojo šokolado ir miško uogų desertais, mėtiniu šokoladu, sūrio pyragu ir vidutinio sunkumo sūriu. Geriausia patiekti 16-18 °C temperatūros. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne