Konjakas-Chateau de Montifaud Sabina VSOP 40% 0.5L + GB

  • Kraunamos nuotraukos
  • Château Montifaud jau šešias giminės kartas priklauso Vallet šeimai. 1837 m. Augustinas pirmasis pasodino vynuogyną, kuris nuosekliai buvo perduodamas giminės atstovų Pierre, Maurice, Louis ir Michel valdymui, kol galiausiai dvaro vynuogynas perėjo dabartiniam šeimos palikuoniui Laurent 2000 metais. Pagal šeimos tradiciją, kai sūnus prisijungia prie savo tėvo, dalis tais metais distiliuoto konjako paliekama ilgam braninimui ir bus parduota tik ateities kartoms. Šiandien iš dvaro rūsių parduodamas Pierre'o ir Maurice'o Vallet pagamintas konjakas, distiliuotas tuo metu, kai jie prisijungė prie savo tėvų verslo

    Vynuogynas driekiasi daugiau kaip 75 hektarų plote dviejuose svarbiausiuose Cognac srities regionuose: „Grande“ ir „Petite Champagne“, kurių dirvožemyje yra labai daug aktyvaus kalkakmenio. Kiekviename iš skirtingų konjako distiliavimo ir brandinimo etapų, Château Montifaud taiko tradicinius iš kartos į kartą perduodamus gamybos įgūdžius  

    Chateau de Montifaud Sabina VSOP konjakas 12 mėnesių brandinamas naujose ąžuolo statinėse

    Nosyje vynmedžių žiedų natos

    Gomuryje skonis lėtai evoliucionuoja link sausų gėlių, kriaušių ir abrikosų vaisiškumo, skonis yra lygus ir švelnus 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne