Konjakas-Chateau de Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Helios 40% 0.7L + GB

  • Kraunamos nuotraukos

    Konjakas-Chateau de Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Helios 40% 0.7L + GB

    Kilmės šalis
    Prancūzija
    Talpa (L)
    0.7 L
  • Château Montifaud jau šešias giminės kartas priklauso Vallet šeimai. 1837 m. Augustinas pirmasis pasodino vynuogyną, kuris nuosekliai buvo perduodamas giminės atstovų Pierre, Maurice, Louis ir Michel valdymui, kol galiausiai dvaro vynuogynas perėjo dabartiniam šeimos palikuoniui Laurent 2000 metais. Pagal šeimos tradiciją, kai sūnus prisijungia prie savo tėvo, dalis tais metais distiliuoto konjako paliekama ilgam braninimui ir bus parduota tik ateities kartoms. Šiandien iš dvaro rūsių parduodamas Pierre'o ir Maurice'o Vallet pagamintas konjakas, distiliuotas tuo metu, kai jie prisijungė prie savo tėvų verslo.

    Vynuogynas driekiasi daugiau kaip 75 hektarų plote dviejuose svarbiausiuose Cognac srities regionuose: „Grande“ ir „Petite Champagne“, kurių dirvožemyje yra labai daug aktyvaus kalkakmenio. Kiekviename iš skirtingų konjako distiliavimo ir brandinimo etapų, Château Montifaud taiko tradicinius iš kartos į kartą perduodamus gamybos įgūdžius.  

    Mažiausiai septynerius metus brandintas Chateau de Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Helios yra Petite Champagne konjakų mišinys, iš pradžių išleistas tūkstantmečio sandūrai. Šis konjakas, kurį 2000 m. sukūrė Michel Vallet, dabartinio savininko Laurent Vallet tėvas, pirmą kartą buvo brandinamas vienerius metus naujose statinėse, o po ko šešerius metus - senesnėse ąžuolo statinėse. Gauta gėrimo išraiška stebina savo branda ir charakteriu, puikiai atspindinti jo gamintoją, ir atrodo tinkama, kad Chateau de Montifaud šį konjaką vadintų „džentelmeno mišiniu“.

    Tamsaus topazo spalvos.

    Nosyje galingas aromatas, tačiau su minkštomis liepų žiedų, džiovintų rožių žiedlapių ir vanilės natomis.

    Gomuryje vaisių gausa, - dominuoja abrikosai ir slyvos.

    Sodrios medienos tonai atskleidžia šio konjako amžių, todėl pasiekia brandų ir elegantišką poskonį. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne