Grappa-Di Prosecco 40% 0.7L

  • Kraunamos nuotraukos

    Grappa-Di Prosecco 40% 0.7L

    Kilmės šalis
    Italija
    Alk. tūris
    40%
    Talpa (L)
    0.7 L
  • Vienos vynuogių veislės Grappa buvo distiliuojama šimtmečiais, nes gamintojai, daugiausia amatininkai, distiliuodavo vienintelę jiems gaunamą išspaudų rūšį. Tik nuo praėjusio amžiaus aštuntojo-devintojo dešimtmečio gamintojai pradėjo rinktis ir atskleisti skirtingus vietinius vynuogynų tipus. Reta ir daug tarptautinių apdovanojimų pelniusi krištolo skaidrumo Grappa Prosecco yra viena iš distilerijos Zanin žymiausių Grappa. Pagrindinis ingredientas yra išspaudos, gautos iš Prosecco vynuogių. Fermentavus, šios išspaudos meistriškai distiliuojamos vario alembikuose ir gėrimas išpilstomas į butelius. Prieš išpilstant į butelius, ši Grappa brandinama mažiausiai 6–8 mėnesius nerūdijančio plieno talpyklose.

    Nosyje subtilū, gėliški aromatai su vaisių tonais.

    Gomuryje minkštas, subalansuotas ir subtilus su mielių užuominomis. 

    Dera su pienišku ar juoduoju šokoladu (60-70%), uogiene, pyragais ir tipiškais Itališkais sausainiais Cantuccini.      

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne