Alus-Kuro Aparatura Burbulose 6.5% 0.33L D

  • Kraunamos nuotraukos

    Alus-Kuro Aparatura Burbulose 6.5% 0.33L D

    Prie produkto kainos (už vnt.) priskaičiuotinas taros (0,10EUR) mokestis.   

  • Kuro Aparatura Burbulose Cherry Sour Bière de Champagne, - Å¡ampano mielėmis fermentuotas rÅ«gÅ¡tusis elis su vyÅ¡niomis. Burbulosé fermentuojama tris kartus - bakterijomis, alaus mielėmis ir Å¡ampano mielėmis. Rezultatas - subtiliai Å¡ampaniÅ¡kas ir Å¡velniai rÅ«gÅ¡tus. VyÅ¡nių dedama tiek, kad aromate jaustųsi ir vyno, ir uogų natos, o rÅ«gÅ¡tumą gomuryje kontroliuoja žiupsnelis jÅ«ros druskos.

    Dera su lengvais užkandžiais, baltos žuvies patiekalais ir su įvairiais lengvais desertais, pvz., Zefyrai, Macarons’ai ar netgi vaisiniai ledai.


     

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne