Put.vynas-Rotari Blanc De Blancs Extra Brut Metodo Classico Trento DOC 2016 12.5% 0.75L

  • Kraunamos nuotraukos

    Put.vynas-Rotari Blanc De Blancs Extra Brut Metodo Classico Trento DOC 2016 12.5% 0.75L

    Kilmės šalis
    Italija
    Talpa (L)
    0.75 L
    Dėžutė
    BE DĖŽUTĖS
  • ElegantiÅ¡kas, Å¡velnus ir patvarių burbulų, Å¡viesiai geltonos spalvos Rotari Blanc De Blancs Extra Brut Metodo Classico Trento DOC 2016 perlas gaminamas iÅ¡ kruopščiai atrinktų geriausių Chardonnay vynuogių, auginamų vynuogynuose,  saulėtose Trentino kalvose, esančiose beveik kalnų aukÅ¡tyje. Alpių klimatas su Å¡iltomis ir palyginti sausomis vasaros dienomis ir vėsiomis naktimis, taip pat unikalus dirvožemis, kuriame gausu mineralinių medžiagų, idealiai tinka vynuogėms auginti, leidžia puikiai subręsti vynuogėms. Derliaus nuėmimo metu vynuogės pasižymi sodriu aromatu ir natÅ«raliu rÅ«gÅ¡tingumu, todėl Å¡is vynas yra vienas geriausių Trentino putojančio vyno rÅ«Å¡ių. Jis gaminamas laikantis griežtų Metodo Classico gamybos bÅ«do taisyklių, su antrąja fermentacija ir brandinimu butelyje. Didžioji dalis bazinio vyno fermentuojama plienėse talpyklose. Tik nedidelė dalis fermentuojama lengvai skrudinto ąžuolo statinėse, siekiant, kad neužgožti Chardonnay vaisių aromatų sunkiais ąžuolo atspalviais. Per 48 mėnesius brandinimo ant mielių nuosėdų buteliuose vynas pradeda formuoti savo charakterį, įgaudamas daug smulkių aromatų, o jo skonis tampa vis ryÅ¡kesnis. 

    Nosyje aromatų puokÅ¡tė pasižymi intensyviomis ir elegantiÅ¡komis Chardonnay veislės natomis, prinokusių vaisių, auksinių skanių obuolių ir ananasų aromatais, atsirandančiais dėl didelio temperatÅ«rų skirtumo vynuogių brandinimo metu. Turtingos vaisių natos ir duonos plutos aromatai, atsirandantys dėl ilgo rafinavimo
    butelyje papildo šią sudėtingą ir aromatingą puokštę.

    Gomuryje skonis intensyvus, kvapnus, gerai subalansuotas, sausas ir mineraliÅ¡kas, bÅ«dingas aukÅ¡tumų putojantiems vynams, vertiems Trentodoc.

    Ilgai išliekantis džiovintų vaisių ir lazdynų riešutų poskonis.

    Dera su geriausiais italiÅ¡kais ir tarptautiniais virtuvės patiekalais, ypač su jÅ«ros gėrybėmis, skumbre ir austrėmis, taip pat sodriais žuvies patiekalais, rizzoto ir lengvais mėsos patiekalais.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne