Agavos distiliatas-Caballito Cerrero Chato 46% 0.7L

  • Kraunamos nuotraukos

    Agavos distiliatas-Caballito Cerrero Chato 46% 0.7L

    Alk. tūris
    46%
  • Caballito Cerrero Chato gaminamas iš maguey Chato (Agavų genties augalas), kuri yra gimininga maguey Espadin arba jos sinonimas. Agavos kepamos mūrinėje garų krosnyje, malamos dvigubu malūnu, fermentuojamos atvirose nerūdijančio plieno talpyklose su laukinėmis ir patentuotomis mielėmis ir du kartus distiliuojamos nerūdijančio vario ir plieno distiliavimo induose (Copper Pot, Stainless Steel Pot). Distiliuojama iki ar artimo alkoholio koncentracijos laipsnio, ilsisi nerūdijančio plieno talpyklose. 

    Caballito Cerrero distileriją 1950 metais įkūrė Don Alfonso Jiménez Rosales, po šeimyninių nesutarimų pradėjęs kurti savo prekės ženklą, yra vienas iš seniausių tekilos prekės ženklų, kuris nebėra įtrauktas į NOM, nurodantį jį kaip tekilą. Dabar jie pripažįstami kaip "Destilado de Agave", arba agavų distiliatas, - tai vienas iš įdomiausių Agavos spiritinių gėrimų, kuriuos rasite rinkoje, nes jis yra tarsi tiltas tarp tekilos ir meskalio. Distilerija buvo pirmioji ir ilgą laiką vieninteliė šio regiono gamintoja, kuri sąmoningai atsisakė vartoti terminą "Tekila". Taip yra todėl, kad Jiménez šeima mano, jog jiems nereikia žodžio "Tekila" rinkodaros įtakos ir kad jų žinios ir pagarba agavų spiritiniams gėrimams yra daugiau nei reikalingi. Dėl šios priežasties savo tradiciškai gaminamą tekilą jie ženklina "Destilado de Agave". 

    Nosyje virtos agavos, kepta duona, kepti greipfrutai. 

    Gomuryje žalioji paprika, anyžius, virta agava, grietinėlė, mandarinas, vanilė.

    Poskonyje švarus pieniškas šokoladas su išliekančiomis agavų ir augalinėmis natomis. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne