Agavos distiliatas-Caballito Cerrero Azul 46% 0.7L

  • Kraunamos nuotraukos

    Agavos distiliatas-Caballito Cerrero Azul 46% 0.7L

    Alk. tūris
    46%
  • Caballito Cerrero Azul gaminamas iš maguey Azul (Agave Tequilana Blue Weber, Agavų genties augalas) agavos, kuri paprastai naudojama tik tekilos gamybai. Ši tekila gaminama Jalisco (Los Valles), kuris yra tekilos kilmės šerdis. Agavos kepamos mūrinėje garų krosnyje, malamos dvigubu malūnu, fermentuojamos atvirose nerūdijančio plieno talpyklose su laukinėmis ir patentuotomis mielėmis ir distiliuojamos nerūdijančio plieno ir vario distiliavimo induose. Brandinama naudotose ex-bourbon ąžuolo statinėse.

    Caballito Cerrero distileriją 1950 metais įkūrė Don Alfonso Jiménez Rosales, po šeimyninių nesutarimų pradėjęs kurti savo prekės ženklą, yra vienas iš seniausių tekilos prekės ženklų, kuris nebėra įtrauktas į NOM, nurodantį jį kaip tekilą. Dabar jie pripažįstami kaip "Destilado de Agave", arba agavų distiliatas, - tai vienas iš įdomiausių Agavos spiritinių gėrimų, kuriuos rasite rinkoje, nes jis yra tarsi tiltas tarp tekilos ir meskalio. Distilerija buvo pirmioji ir ilgą laiką vieninteliė šio regiono gamintoja, kuri sąmoningai atsisakė vartoti terminą "Tekila". Taip yra todėl, kad Jiménez šeima mano, jog jiems nereikia žodžio "Tekila" rinkodaros įtakos ir kad jų žinios ir pagarba agavų spiritiniams gėrimams yra daugiau nei reikalingi. Dėl šios priežasties savo tradiciškai gaminamą tekilą jie ženklina "Destilado de Agave".

    Nosyje virtos agavos, šviežiai nupjautos žolelės, sūrumas.

    Gomuryje agavos vaisiai, pipirai, krapai, agurkų sūrymas, garstyčios, kepti ananasai.

    Poskonis sultingas su sūrumo prieskoniu.
      

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne