Vynas-Trevisana Raboso BIO IGT Veneto 11% 0.75L

  • Kraunamos nuotraukos

    Vynas-Trevisana Raboso BIO IGT Veneto 11% 0.75L

    Kilmės šalis
    Italija
    Talpa (L)
    0.75 L
  • Azienda Agricola Trevisana yra nedidelė vyninė, nuo septintojo dešimtmečio priklausanti Tombacco šeimai. Ji gamina ir išpilsto į butelius Itališkus vynus, pasižyminčius tikru ir intensyviu skoniu, pagal geriausias Italijos vyndarystės tradicijas. Ji įsikūrusi Paese, pačioje Veneto regiono širdyje: 20 hektarų vynuogynų auginama su aistra, kad būtų gaminamas aukštos kokybės vynas.

    Kad apsaugotų savo žemės vaisius ir priverstų juos žydėti, šeima pasirinko metodą, kurio stiprioji pusė yra jų natūralumas - visi vynmedžiai auginami taikant 100% ekologinį metodą. Taip užtikrinama vynų natūraliai aukšta kokybė, tausojant aplinką, kurioje gyvename. 

    Intensyvios rubino raudonumo su purpuriniais atspalviais Trevisana Raboso BIO IGT Veneto 100% ekologiškas Raboso vynuogių rūšies vynas (kokybės sertifikavimo numeris IT-BIO-015), veganiškas iš Veneto regiono. Laikomas ir brandinimas rūsyje, kontroliuojamoje drėgmėje ir 10-12 °C temperatūroje. Maksimalus brandinimo laikas - 1 metai. 

    Nosyje aromatai intensyvus, subtilus su lengvu miško vaisių atspalviu.

    Gomuryje subalansuotas, sausas, sultingas, sodrus ir harmoningas, su aviečių aromatų niuansais, teisingai taniniškas, gero rūgštingumo ir alkoholio stiprumo, ilgai išliekančio skonio, vartojamas jaunas.

    Universalus vynas, dera su ant grotelių kepta mėsa ir dešrelėmis. Tinka prie minkštų sūrių. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne