Vynas-Santa Julia Cabernet Sauvignon 14% 0.75L

  • Kraunamos nuotraukos

    Vynas-Santa Julia Cabernet Sauvignon 14% 0.75L

    Kilmės šalis
    Argentina
    Talpa (L)
    0.75 L
    Alk. tūris
    14%
    Spalva
    RAUDONAS
    Savybės
    DRY
  • Nuo XX amžiaus šeštojo dešimtmečio Zuccardi šeima tapo Mendoza apeliacijos vynuogių auginimo pradininkais, pastatė moderniausius įrenginius, pasodino ir tobulina skirtingų vynuogių vynuogynus, ir sukūrė verslo modelį, su kuriuo regione gali varžytis tik nedaugelis. Bodega Santa Julia buvo įkurta Julia Zuccardi, priklausančios trečiajai Zuccardi šeimos vadovų kartai, garbei. Julia Zuccardi yra šeimos patriarcho anūkė, vyninės bendravardė ir dvaro direktorė.

    Bodega Santa Julia gamina Reserva vynų liniją gamina iš Argentinos Valle de Uco regione augančių vynuogynų vynuogių. Dėl vėsaus klimato, nevienodo dirvožemio, 1400 m aukščio virš jūros lygio ir senų vynuogių auginimo tradicijų, šis regionas tapo unikalia vieta Andų kalnų papėdėje gimstančiam vynui gaminti.  

    Rubino raudonumo, su violetiniais atspindžiais Santa Julia Cabernet Sauvignon vynas, kuris itin išryškina Cabernet Sauvignon vynuogių charakterį ir jų savitumą, pagamintas Maipú ir Santa Rosa regionuose Argentinos Mendozos apskrityje. Vynuogių derlius renkams rankomis, kruopščiai atrenkant geriausias vynuoges, o po to vynas tradiciškai brandinamas plieninėse talpyklose ir maceruojamas 10 dienų, po ko vynas trumpai brandinamas medžio statinėse, kad išryškėtų Cabernet Sauvignon unikalios savybės.

    Nosyje gaivus vyšnių ir gervuogių aromatas, kurį lydi švelnios prieskonių užuominos.

    Gomuryje subalansuotas su saldžiais taninais, kurie puikiai dera su gomurio gaivumu.

    Dera su pikantiškais pirmais patiekalais, pagardintais mėsos padažu, yra idealus visų rūšių raudonos mėsos palydovas. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne