Viskis-Jim Beam 40% 0.7L

  • Kraunamos nuotraukos

    Viskis-Jim Beam 40% 0.7L

  • Jim Beam Kentucky Straight bourbon viskis 4 metus brandintas naujose deginto Amerikietiško ąžuolo statinėse, ir tai yra dvigubai ilgiau, nei nurodoma oficialiuose bourbon viskio gamybos reglamento reikalavimuose. Nuo 1795 metų net septynios Beamų šeimos kartos Kentukyje gamino viskį, kuriam 1933 metais buvo suteiktas Jim Beam vardas, siekiant pagerbti James B. Beam, kuris atkūrė distileriją pasibaigus Sausojo įstatymo galiojimui JAV. Šiandien Jim Beam – tai Nr. 1 Bourbon viskis Pasaulyje (IWSR 2016 m. duomenimis).

    Gamyboje naudojamas kukurūzų (ne mažiau kaip 51 %), rugių ir miežių salyklo mišinys bei filtruotas Kentucky vanduo. Mišinys fermentuojamas su mielėmis ir taip gaunamas į alų panašus skystis. Jis distiliuojamas – garai sukoncentruojami į 62,5 % alkoholį. Ši žaliava pilama į iš vidaus deginto Amerikietiško ąžuolo statines ir brandinamas

    Nosyje gana saldus su švelniomis vanilės ir nupjauto šieno natomis, šviežių kukurūzų laukų aromatais

    Gomuryje gero kūno su skrudinto ąžuolo, vanilės ir crème anglaise natomis, trupučiu prieskonių ir pipirų užuominomis

    Poskonyje skrudintas ąžuolas ir derva su šiek tiek saldumo  

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne