Vermutas-Noilly Prat Original Dry 18% 1L

  • Kraunamos nuotraukos

    Vermutas-Noilly Prat Original Dry 18% 1L

    Kilmės šalis
    Prancūzija
    Talpa (L)
    1 L
  • Baltas, šiaudų spalvos vermutas Noilly Prat Original Dry gaminamas naudojant puikius baltuosius vynus. Unikalus gamybos etapas - L'Enclos, kai kai kurie naudojami vynai brandinami lauke ąžuolo statinėse. Vynai vienerius bręsta statinėse Maison kieme. Veikiami vietovės gamtos stichijų - šalčio, šilumos, drėgmės, sausros, vėjo ir lietaus - jie įgauna sudėtingą galutiniam produktui svarų skonį. Po brandinimo šie vynai maišomi slaptu receptu, kurį sudaro 20 žolelių ir prieskonių, kruopščiai surinktų iš viso Pasaulio. Tarp jų - ramunėlės, kalendros iš Maroko, kartieji apelsinai iš Tuniso ir šeivamedžio žiedai. Tai sauso,  Prancūziško vermuto pavyzdys. Noilly Prat gamina ir raudonąjį bei "Ambre" vermutus, kurie yra mažiau žinomi. Gamykla įsikūrusi Marseillan mieste, Hérault departamente pietų Prancūzijoje. Žolininkas Joseph Noilly pirmąją formulę sukūrė 1813 metais, t. y. 50 metų anksčiau nei žinomas vermutas Martini.

    Nosyje cinamono tonai dera su subalansuotomis žolelių, šviežių žaliųjų obuolių ir gėlių aromatų natomis. Tai švelniai aštrus, klasikinis rancio aromatas.

    Gomuryje balto vyno subtilumas ir švelnumas lemia sudėtingą skonį, kuriame juntamos šeivamedžio žiedų ir ramunėlių, sausų vaisių ir citrusinių vaisių natos, taip pat ir prieskonių ir rūgštingumo pusiausvyra. 

    Noilly Prat Original Dry" idealiai tinka patiekti kaip aperityvą ar derinti su jūros gėrybėmis, pavyzdžiui, austrėmis. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne