Trauktinė-Pražydusi klevų žiedais 35% 0.5L

  • Kraunamos nuotraukos
  • Pirmoji limituotos serijos dalis, kurios receptą pakišo pats Perkūnas. Dievo rykštei trenkus į šalimais esančią šaką, ši nuvirto, o klevų žiedai, kurie metuose žydi vos kelias dienas, tapo ranka pasiekiami. Ilgai negalvoję Pakruojo dvaro distileriai pradėjo improvizuoti ir išgrynino receptą su 4 lietuviškais ingredientais, itin retai naudojamais maisto produktuose, tačiau dažnai sutinkamais senuosiuose apotekos receptuose.

    Po daugiau kaip 200 dienų praleistų brandinimo talpose, klevų žiedai, pelkinė vingiorykštė, stumbražolė ir šaltalankių lapai, skonyje atskleidžia džiovintų laukinių uogų salstelėjimą, cinamono ir vanilės natas. Poskonis – sausas, primenantis gaivią pajūrio pušynų ir kopų paklotę. Visi ingredientai sužoliauti aplinkiniuose laukuose ir miškuose, tad kiek prižoliauta, tiek ir yra – labai limituotai. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne