Tekila-Clase Azul Anejo 40% 0.7L + GB

  • Kraunamos nuotraukos

    Tekila-Clase Azul Anejo 40% 0.7L + GB

    Kilmės šalis
    Meksika
    Alk. tūris
    40%
    Talpa (L)
    0.7 L
  • Prieš 25 metus Clase Azul distilerija turėjo svajonę pasidalinti Meksikos kultūros magija su visu Pasauliu. Meksikos kultūra, tradicijos ir žemė įkvėpė šiai kelionei. Prie šios svajonės prasidėjo ir kultinis butelis-dekanteris - unikalus Pasaulyje kūrinys, pagamintas Meksikos amatininkų rankomis. Pavadinimas gimė iš natūralios prigimties - Clase Azul - mėlyna kaip Blue Weber agava, iš kurių gaminama tekila. Blue Weber agavos 6-8 metus auginamos viename iš aukščiausių Meksikos Jalisco valstijos vietų, kur klimato bei dirvožemio unikalumas suteikia tekilai išskirtinį skonį. Intensyvios gintaro spalvos Clase Azul Añejo pagaminta iš lėtai tradicinėse mūrinėse krosnyse keptos 100% Blue Weber agavos šerdžių iš karto po derliaus nuėmimo. Fermentacija vyksta specialiai Clase Azul sukurtomis mielėmis. Distiliavimas vyksta užtikrintant maksimalų rafinuotumą ir skyščio grynumą, naudojant giluminių gręžinių vandenį, kuris filtruojamas taikant specialų penkių pakopų procesą. Distiliuota tekila trigubai filtruojama, taip užtikrinant puikią tekilos kokybę. Po to Clase Azul Añejo dvidešimt penkis mėnesius brandinama aukščiausios kokybės statinėse, kurias atrenka mūsų distiliavimo meistras. 

    Nosyje meksikietiškos vanilės, cinamono, obuolių ir migdolų aromatai, o aplink juos - lėtai virtų agavų karamelės aromatai.

    Gomuryje virtos agavos skonis su vanilės, karamelės ir įvairių medžių prieskoniais, klampus kūnas pasižymi subtiliu, bet subalansuotu burnos pojūčiu.

    Dera su pusiau riebia raudona mėsa, anties magret ir jautienos šonkauliukais, pusiau brandintais sūriais (brie ir camembert), pusiau saldžiu šokoladu su gvajavų džemu arba skrudintais bananais. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne