Armanjakas

  • Armanjakas gaminamas Gascony regione pietvakarių Prancūzijoje ir yra suskirstytas į tris subregionus: Bas-Armagnac, Armagnac-Ténarèze ir Haut-Armagnac. Tai vienas iš seniausių prancūziškų brendžių, pirmą kartą paminėtas dar XIII amžiuje. Dažniausiai naudojamos vynuogių rūšys yra Ugni Blanc, Colombard, Baco Blanc ir Folle Blanche. Armanjakas distiliuojamas vieną kartą, brandinamas ąžuolo statinėse, pasižymi sudėtingu ir turtingu skoniu, dažnai su džiovintų vaisių, medaus, vanilės, prieskonių ir ąžuolo natomis. 

    Skaityti daugiau
  • Atsiprašome, prekės, kurios ieškote, rasti nepavyko. Kitos šios kategorijos prekės yra pateikiamos žemiau.
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne