Romas-English Harbour Port Cask Finish 46% 0.7L + GB

  • Kraunamos nuotraukos

    Romas-English Harbour Port Cask Finish 46% 0.7L + GB

    Antigua and Barbuda 

    Kilmės šalis
    Antigva ir Barbuda
    Romo stilius
    BRITISH
    Brandinimas
    BE AMŽIAUS
    Talpa (L)
    0.7 L
    Dėžutė
    KARTONINĖ
    Alk. tūris
    46%
  • English Harbour - uostas ir gyvenvietė Karibų jūros Antiqua (Antigvos) salos pietuose. Gyvenvietės pavadinimas kilo nuo netoliese esančio uosto, kuriame XVIII a. Royal Navy (Britų Karališkasis jūrų laivynas) įkūrė savo bazę šiame regione. English Harbour prekės ženklas buvo sukurtas 1993 metais. Fermentacija vyksta nuo 24 iki 36 valandų atvirose fermentacijos kamerose, naudojant patentuotą komercinių ir laukinių mielių mišinį. Laukinės mielės yra labai svarbi gamybos proceso dalis, suteikianti pajūrio Antigvos distilerijoje gaminamam romui lengvą sūrumo natą.  

    Romas iš Antigvos paprastai būna puikus, tad ir English Harbour Port Cask Finish small-batch romas nėra išimtis šio regiono stilistikoje. Pradžioje penkis metus brandintas ex-bourbon, o prieš išpilstant į butelius - iki šešių mėnesių 100 metų senumo ex-porto vyno statinėse. Tai romui suteikė pabrėžtinai intensyvias tamsių vaisių aromatų natas. Nefiltruojamas atšaldant ir nepridedant dirbtinių kvapiųjų medžiagų.

    Nosyje džiovinti vaisiai, slyvos, migdolai, džiovintos citrusinių vaisių žievelės, imbieras, medus, juodųjų pipirų ir džiovintų tabako lapų kompleksinės užuominos. 

    Gomuryje sodrus, saldus, tamsių vaisių ir tirštos karamelės skonis, saldžių persikų, gėlių medaus ir aštrių juodųjų pipirų natos.

    Apie romo klasifikaciją rasite ČIA: https://www.balticxl.lt/romo-klasifikacija

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne