Put.vynas-Juve & Camps Blanc De Noirs Organic 2017 12% 0.75L

  • Kraunamos nuotraukos

    Put.vynas-Juve & Camps Blanc De Noirs Organic 2017 12% 0.75L

    Cava

    Kilmės šalis
    Ispanija
    Spalva
    BALTAS
    Talpa (L)
    0.75 L
    Alk. tūris
    12%
    Savybės
    DRY
    Dėžutė
    BE DĖŽUTĖS
  • Šeimos vyninė Juve y Camps 1796 metais buvo įkurta iniciatyvaus vyndario Juan Jouvet. Pirmasis putojantis vynas pavadinimu „Juve“ buvo išleistas 1921 metais. XX a. 80-ųjų pradžioje Juve y Camps tapo pirmaujančia aukščiausios kokybės Cava gamintoja, pripažinta visame Pasaulyje. Iki šiol vyninei priklauso 400 hektarų vynuogynų, kuriuose auginamos tokios veislės kaip Viura, Xarel.lo ir Parelyada, kurios yra klasikinės Cava gamybos pagrindas. Juvé & Camps yra viena iš Premium klasės vyninių, kurių Cava ir vynus vertina daugelyje „Michelin“ žvaigždžių restoranų ir Pasaulinės klasės viešbučių Ispanijoje ir užsienyje.

    Juvé & Camps pristato pripažintos vynuogių veislės Pinot Noir vyną Blanc de Noirs, kurio vynuogynams nuo 2015 metų derliaus suteiktas ekologinis sertifikatas. 2015 metų derlius tapo lūžio tašku vyninei, kai ekologiškumo filosofija pradėjo vyrauti visose Juvé & Camps vyndarystės srityse. Juvé & Camps buvo viena iš pirmųjų vyninių, sodinusių ir gaminusių ramų ir putojantį vynus iš Pinot Noir veislės vynuogių Penedes regione, ir auginanti šias vynuoges nuo aštuntojo dešimtmečio pradžios.

    Aukso geltonumo spalvos su smulkiais ir patvariais burbuliukais Juve & Camps Blanc De Noirs Organic 2017 cava vidutiniškai 25 mėnesius brandinama butelyje ant mielių nuosėdų, dėl ko cava tampa struktūriška ir elegantiška, kurios aromato išraiškoje vyrauja šiai vynuogių veislei būdingas charakteris - baltųjų ir kaulavaisių natos medaus, skrudintos duonos ir citrusinių vaisių fone. 

    Nosyje sudėtingas ir elegantiškas kvapas, kuriame dominuoja prinokę baltieji vaisiai ir vyšnios. Kepinių ir mielių aromatų natos. Medus ir skrebučiai.

    Gomuryje gaivus ir vaisiškas su gerai integruota karbonizacija. Geros struktūros. Elegantiškas ir išliekantis poskonis su mielių ir skrebučių natomis.

    Rekomenduojama patiekimo temperatūra: nuo 7ºC iki 9ºC.

    Dera su putpelių, austrių, vėžių, baravykų ir žuvies patieklais.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne