Nealkoholinis putojantis rožinis vynas-Pierre Zéro Rose 0% 0.2L

  • Kraunamos nuotraukos

    Nealkoholinis putojantis rožinis vynas-Pierre Zéro Rose 0% 0.2L

    Alk. tūris
    0%
  • Domaines Pierre Chavin istorija prasidėjo Languedoc-Roussillon regione Prancūzijoje, kai talentingas vynininkystės specialistas Fabien Gross ir vyno rinkodaros specialistė Mathilde Boulachin, kilusi iš Champagne regiono vyndarių šeimos, svajones pavertė realybe. Vyndariai sukūrė platų Pierre Zéro aromatų ir vyno spalvų, mišinių bei tekstūrų spektrą. Pierre Zéro tikslas - pakeisti vyno degustavimo patirtį unikaliais, kosmopolitiškais ir madingais pasirinkimais alkoholio nevartojantiems žmonėms. Pierre Zéro iš esmės keičia mąstymą ir suteikia jiems galimybę pagaliau pasimėgauti vakaru draugų būryje, nesijaučiant iškritusiems iš linksmybių.

    Pierre Zéro - tai sudėtingais, tradiciniais metodais gaminami dealkoholizuoti vynai. Jis gaminamas taikant protėvių vyno gamybos metodus iš Pietų Prancūzijos vynuogynuose kruopščiai auginamų vynuogių. Vynuogių veislės atrenkamos pagal jų aromatines savybes, o derlius nuimamas naktį, kad būtų išsaugotas jų šviežumas ir aromato intensyvumas. Alkoholinės fermentacijos metu Pierre Zéro išsaugo visus naudinguosius elementus, tokius kaip polifenoliai, taninai, resveratrolis, vitaminai, mineralai ir kitos maistinės medžiagos bei antioksidantai. Kai vynas jau pagamintas, vyksta dealkoholizacijos procesas. Siekiant išsaugoti visus puikiam vynui būdingus skonius ir aromatus, vyninė laikosi griežto dealkoholizavimo protokolo, vadinamo "Spinning Cone Column".

    Nealkoholinis putojantis rožinis vynas Pierre Zéro Rose gaminamas iš Chardonnay 80% ir Merlot 20% vynuogių, kurios skinamos naktį, kad būtų galima pasinaudoti žema nakties temperatūra. Vėliau vynuogės apdorojamos ir vynas gaminamos tradiciniais metodais. Vynuogynai auga molio ir kalkakmenio tipo dirvožemyje, o Viduržemio jūros klimatas suteikia vynuogėms būtino gaivumo.

    Šviesios lašišos rausvumo spalvos su ryškiais atspindžiais, Pierre Rose Sparkling vyno burbuliukai gana smulkūs, subtilūs ir patvarūs. Nosį kutena muskatų, gėlių ir vaisių, serbentų ir aviečių aromatai, gomuryje užleidžia vietą skonio minkštumas ir gaivuma. Rekomenduojamas aperityvams ir vakarėliams su draugais.

    - Nuo 3 iki 6 kartų mažiau kalorijų nei įprastame vyne
    - Šventinis gėrimas darbo vietoje
    - Geras sporto mėgėjų draugas
    - Vyresnio amžiaus žmonių sąjungininkas
    - Vyninės tikslas: vyno dealkoholizacija išsaugant vyno aromatų turtingumą
    - HALAL sertifikuotas    

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne