Aperityvas-Ramazzotti Amaro 30% 0.7L

  • Kraunamos nuotraukos

    Aperityvas-Ramazzotti Amaro 30% 0.7L

    Kilmės šalis
    Italija
    Talpa (L)
    0.7 L
  • XIX amžiaus pradžioje, gerokai prieš Italijos susivienijimą, dėl ypatingos Italijos padėties, kurią lėmė liaudies sukilimai ir politinis nestabilumas, Milane buvo sunku rasti prieskonių. Nepaisant šių aplinkybių, jaunas verslininkas ir pradedantis žolininkas savo aistros ir asmeninės iniciatyvos dėka nedidelėje laboratorijoje sukūrė kažką unikalaus. 1815 metais. Ausano Ramazzotti atliko keletą eksperimentų, maišydamas ingredientus iš viso pasaulio, pavyzdžiui, itališkų saldžiųjų apelsinų žieveles, gencijonus, rabarbarus, ciberžolę ir rozmariną. Norėdamas sukurti aromatinį gėrimą, pritaikytą mėgautis bet kuriuo paros metu, Ausano sukūrė intensyvios gintaro spalvos su auksiniais atspalviais Amaro Ramazzotti - harmoningą 33 prieskonių, žolelių, gėlių ir vaisių iš viso Pasaulio mišinį. Receptas vis dar laikomas paslaptyje, perduodamas iš kartos į kartą. Ragauti Amaro Ramazzotti - tai pajusti kiekvienos akimirkos jaudulį ir atrasti #ItaliaDaBere grožį. 

    Tarp žinomų sudedamųjų dalių yra kinrožė - augalas, kilęs iš Peru Andų, pasižymintis itin kartoku skoniu ir puikiomis virškinimo savybėmis; gencijonas - augalas, kilęs iš Vidurio Europos vidutinio klimato zonų, išsiskiriantis švelniai karčiu skoniu; rabarbaras - augalas, kilęs iš Kinijos, pasižymintis maloniai karčiu skoniu, kuris puikiai dera su kitomis sudedamosiomis dalimis ir subalansuoja skonį.

    Intensyvus ir harmoningas, likeris minkštas ir švelnus su harmoninga pusiausvyra tarp saldumo ir karčiųjų apelsinų su itin maloniu poskoniu. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne