Likeris-Choya Kokuto Umeshu 15.5% 0.7L

  • Kraunamos nuotraukos

    Likeris-Choya Kokuto Umeshu 15.5% 0.7L

    Japan

    Kilmės šalis
    Japonija
    Alk. tūris
    15.5%
    Talpa (L)
    0.7 L
  • Osakoje įsikūrusi Choya, Japonijos vienas didžiausių gamintojų, pirmą kartą pradėjo veikti 1914 metais kaip vynams skirtų vynuogių augintoja. Vėliau, 1959 metais Choya pradėjo tradicinio Japoniško ume vaisių (neprinokusių, rūgščių slyvų rūšis, dažnai mėgstama marinuoti) likerio Umeshu gamybą. Šiandien Choya yra Nr. 1 UMESHU gamintojas pasaulyje.

    Choya Kokuto Umeshu sukurtas specialiai tamsaus romo mėgėjams, norintiems įvertinti ir pikantišką tamsaus romo skonį, ir visas geriausias tradicinio japoniško Umeshu, likerio, gaminamo iš ume vaisių, savybes. Sudėtis: tamsusis romas, ume vaisiai, juodasis cukrus, cukranendrių distiliatas.

    Nosyje neįtikėtino sudėtingumo aromatas, su švelniomis dūmo natomis.

    Gomuryje sodrus ir švelnus tamsaus romo skonis su mineralų ir ume vaisių natomis.

    Mėgaukitės unikaliu aromatu ir giliu skoniu po vakarienės, su dideliais ledo kubeliais, prie desertų (pvz., ant vanilinių ledų) arba naudokite kaip kokteilių pagrindą.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne