Likeris-Choya Kokuto 14% 0.72L
-
Osakoje įsikūrusi Choya, Japonijos vienas didžiausių gamintojų, pirmą kartą pradėjo veikti 1914 metais kaip vynams skirtų vynuogių augintoja. Vėliau, 1959 metais Choya pradėjo tradicinio Japoniško ume vaisių (neprinokusių, rūgščių slyvų rūšis, dažnai mėgstama marinuoti) likerio Umeshu gamybą. Šiandien Choya yra Nr. 1 UMESHU gamintojas Pasaulyje.
Choya Kokuto Umeshu sukurtas 2004 metais specialiai tamsiojo romo mėgėjams, norintiems įvertinti švelnų Jamaica tamsaus romo skonį ir tradicinio Japoniškojo Umeshu - likerio, pagaminto iš Ume vaisių, harmoniją. Sudėtis: tamsus romas, Ume vaisiai, juodasis cukrus, cukranendrių spiritas. Puikiai tinka kaip kokteilių pagrindas ir desertas.
Sodrus ir švelnus tamsaus Jamaica romo skonis su mineralų ir Ume vaisių natomis. Gamintojas rekomenduoja mėgautis unikaliu aromatu ir giliu skoniu po vakarienės on-the-rocks kaip desertu arba naudokite kokteiliams kaip pagrindinį ingredientą.