Džinas-Sipsmith London Dry Gin 41.6% 0.7L

  • Kraunamos nuotraukos

    Džinas-Sipsmith London Dry Gin 41.6% 0.7L

    Kilmės šalis
    Jungtinė Karalystė
    Talpa (L)
    0.7 L
    Džino stilius
    CLASSIC
    Dėžutė
    BE DĖŽUTĖS
  • SIPSMITH distilerijos pradžia 2007 metais žymėjo šiuolaikinio džino renesanso pradžią, ir tai nėra sutapimas. Sipsmith suvaidino ypatingą vaidmenį formuojant naują džino fanų kartą, per daugiau nei dešimtmetį pasiekus įstabių laimėjimų džino gurkšnojimo kultūroje. Klasikinio London Dry Gin kvintesencija (tai, kas svarbiausia; pati esmė; senovės graikų filosofijoje - subtiliausias Visatos elementas eteris - priešybė kitų keturių jos elementų: vandens, žemės, oro, ugnies). Idomi istorinė detalė - distilerijos įkūrėjai, pradėję savo veiklą, susidūrė su gana netikėta kliūtimi, kuri buvo susijusi su istoriniu Didžiosios Britanijos įstatymu. Pagal 1823 metais galiojusį akcizų įstatymą distiliuotojai negalėjo gauti licencijos, jei turėdavo mažesnį nei 1800 litrų talpos distiliavimo idą, o jų naujasis blizgantis Pot Still ir Column Still distiliatorius (pavadintas Prudence) buvo tik 300 litrų talpos. Tačiau dėl atkaklios aistros, nepalaužiamos vizijos, steigėjų peticija lėmė, kad 2008 metais įstatymas buvo pakeistas. Gimė džino renesansas, ir šis alkoholis vėl buvo gaminamas tikrai mažomis, charakteringomis partijomis. Įrengimo metu Prudence buvo pirmasis per daugiau nei 200 metų Londone atgaivintas varinis distiliavimo indas. 

    Distilerija geriausios kokybės botaninius augalus kruopščiai renka visame Pasaulyje. Sipsmith receptą distiliavimo meistras Jared rado XVIII amžiaus knygoje "The Compleat Body of Distilling". Kiekvieną dieną į distiliavimo indus įpilamas grynas angliškas kviečių spiritas ir tik tiek augalinių medžiagų, kad kiekviename inde būtų pagaminta tik viena džino partija - šis metodas vadinamas distiliavimu "vienu šūviu". Niekada negaminamas džino koncentratas ir nepridedamas spiritas po distiliavimo. 

    Nosyje apelsinų šerbetas, suapvalinta kadagių šiluma, kvapnios žolės.

    Gomuryje kadagiai su subtiliai aštriais prieskonių blyksniais, kuriuos sušvelnina kreminiai citrusiniai vaisiai.

    Poskonis gerai subalansuotas, su džiūstančiais kadagiais ir pikantiškomis citrinomis. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne