Džemas-Popol mangų džemas-čatni 250g

  • Kraunamos nuotraukos
  • L'ARTISAN POPOL yra nedidelė šeimos įmonė, kuri kartu su virėjais savo laboratorijose Pietų Prancūzijoje kuria originalius, gurmaniškus maisto pagardų receptus jau daugiau nei 50 metų. Po Provanso saule gimsta platus produktų asortimentas (natūralūs vyno actai su įvairių vaisių ar daržovių minkštimu, gurmaniškos garstyčios, padažai, kiti konservuoti delikatesai), kuris jau daugelį metų vilioja Prancūzijos ir svečių šalių vartotojus - tiek mėgstančius gaminti namuose, tiek ir profesionalios virtuvės šefus. POPOL receptuose pirmenybė teikiama vietinėms žaliavoms, todėl gaminiai - autentiški.

    POPOL mangų džemas-čatni  NATURE FLASH - tai mangų gabaliukų, cukraus ir vyno acto derinys. Mangai atrenkami ir ruošiami rankomis, kad būtų galima pagaminti aukštos kokybės čatnį. Gaminant patiekalus mangų čatnis puikiai tinka su foie gras (ančių kepenėlėmis), prie baltos mėsos, sūrio ar ant skrebučių.  Pagalvokite apie galimybę jį naudoti ir marinatui.
    Recepto idėja: Kepta foie gras (ančių kepenėlės) ir mangų čatnis
    Pasūdykite šviežias foie gras (ančių kepenėlės) ir kepkite jas karštoje keptuvėje po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Tada sudėkite juos ant virtuviniu popieriumi išklotos skardos ir pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę 5 minutėms. Tuo tarpu keptuvę apšlakstykite mangų čatniu. Lėkštėse išdėliokite garuose virtas ir griežinėliais supjaustytas bulves, užtepkite mangų čatnio ir ant viršaus uždėkite foie gras. Skanaus!

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne