Duonos lazdelės-PAN DEI MASSI 165g
-
1964 m. Alesandrijoje (Italija) Margherita ir Giovanni Cane atidarė „Grissinificio ValPadana“. Turėdami ilgametę grūdų auginimo ir viešojo maitinimo patirtį, jie suprato, kad kokybiškos duonos kepimo paslaptis - rinktis geriausius ingredientus ir laikytis tradicinių receptų. Claudio, Carlotta ir Giovanni tęsė savo verslą, o 2004 m., minėdami pirmuosius 40 metų veiklos metus, jie nusprendė perimti vieno iš savo duonos lazdelių fabriko kultinių receptų PAN DEI MASSI pavadinimą ir paversti jį savo prekės ženklu.
Pavadinimas „Pan dei Massi“ kilo nuo senovinių Pjemonto miltų malūnų akmenų: „akmenų“, iš kurių gimsta miltai, pagrindinė duonos lazdelių sudedamoji dalis. Bastoncini tipo duonos lazdelės PAN DEI MASSI - puikiai tinka kartu su įvairiais tepamais užkandžiais, sūriais.
Sudedamosios dalys
„0“ tipo minkštieji kvietiniai miltai, kukurūzų aliejus, mielės, jūros druska, itin smulkūs kukurūzų miltai, salykliniai kvietiniai miltai.
Organoleptinės savybės
Alergenų ženklinimas
Sudėtyje gali būti SOJOS, GARSTYČIŲ, RIEŠUTŲ, SEZAMŲ SĖKLŲ
Konservavimo būdai
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginės šviesos.
Maistinė informacija
Energinė vertė 1770 kj / 423 kcal
Riebalai 6,9g
Sočiųjų riebalų 0,9g
Angliavandeniai 77g
Cukrus 0,4g
Skaidulinės medžiagos 3g
Baltymai 11g
Druska 1,5g