Duonos lazdelės-PAN DEI MASSI 165g

  • Kraunamos nuotraukos
  • 1964 m. Alesandrijoje (Italija) Margherita ir Giovanni Cane atidarė „Grissinificio ValPadana“. Turėdami ilgametę grūdų auginimo ir viešojo maitinimo patirtį, jie suprato, kad kokybiškos duonos kepimo paslaptis - rinktis geriausius ingredientus ir laikytis tradicinių receptų. Claudio, Carlotta ir Giovanni tęsė savo verslą, o 2004 m., minėdami pirmuosius 40 metų veiklos metus, jie nusprendė perimti vieno iš savo duonos lazdelių fabriko kultinių receptų PAN DEI MASSI pavadinimą ir paversti jį savo prekės ženklu.

    Pavadinimas „Pan dei Massi“ kilo nuo senovinių Pjemonto miltų malūnų akmenų: „akmenų“, iš kurių gimsta miltai, pagrindinė duonos lazdelių sudedamoji dalis. Bastoncini tipo duonos lazdelės PAN DEI MASSI - puikiai tinka kartu su įvairiais tepamais užkandžiais, sūriais.

    Sudedamosios dalys

    „0“ tipo minkštieji kvietiniai miltai, kukurūzų aliejus, mielės, jūros druska, itin smulkūs kukurūzų miltai, salykliniai kvietiniai miltai.

    Organoleptinės savybės

    Alergenų ženklinimas

    Sudėtyje gali būti SOJOS, GARSTYČIŲ, RIEŠUTŲ, SEZAMŲ SĖKLŲ

    Konservavimo būdai

    Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginės šviesos.

    Maistinė informacija

    Energinė vertė 1770 kj / 423 kcal
    Riebalai 6,9g
    Sočiųjų riebalų 0,9g
    Angliavandeniai 77g
    Cukrus 0,4g
    Skaidulinės medžiagos 3g
    Baltymai 11g
    Druska 1,5g
     

     

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne