Duona-LARNAUDIE imbierine duona su figomis 120g

  • Kraunamos nuotraukos

    Duona-LARNAUDIE imbierine duona su figomis 120g

    Prancūzija 

  • Jean Larnaudie jau daugiau nei 50 metų gamina gurmaniškus ančių ir žasų gaminius Figeac mieste, pietvakarių Prancūzijoje. Tvirtos ilgametės šeimos tradicijos, kartu su kruopščia geriausių produktų atranka ir saugomais autentiškais receptais, apibūdina kokybės ir tvarumo tęstinumą.

    Ši gurmaniška imbierinė duona (meduolis) – pain d’epices aux Figues  – iš Jean Larnaudie sukurta, kaip tradicinis ančių ar žąsų kepenėlių foie gras palydovas. Gardžios kepalo formos imbierinių meduolių riekelės, paruoštos tepti foie gras. Norėdami gauti visapusišką skonį, rekomenduojame pagardinti figų arba mangų džemu! Pain d’epices taip pat puikiai dera su sūriu.

    Sudedamosios dalys: ruginiai miltai (ES) (glitimas), medus (ES / ne ES / už Kinijos ribų), džiovintos figos (9,5 %), gliukozės-fruktozės sirupas, cukranendrių cukrus, vanduo, pienas, saulėgrąžų aliejus, kvietiniai miltai (glitimas), drėgmę išlaikanti medžiaga: sorbitoliai; kildinimo medžiagos: natrio vandenilio karbonatas, difosfatai; SKVN Espelette aitriosios paprikos (0. 19 %), ryžių miltai, prieskoniai: imbieras, cinamonas, anyžius, kalendra, gvazdikėliai, žvaigždinis anyžius, muskatas, pipirai. Sudėtyje gali būti sojų, kiaušinių ir riešutų pėdsakų. 

    Energinė vertė (100g): kJ / 336 kcal, riebalai 5,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g, angliavandeniai 66 g, iš kurių cukrų 33,5 g, baltymai 3,2 g, druska 0,198 g. 

    Pastaba: sudedamosios dalys, nurodytos etiketėje tuo metu, kai informacija buvo paskelbta svetainėje. Prieš naudodami visada patikrinkite etiketę.    

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne