Duona-LARNAUDIE imbierine duona su abrikosais ir lazdyno riešutais 120g

  • Kraunamos nuotraukos

    Duona-LARNAUDIE imbierine duona su abrikosais ir lazdyno riešutais 120g

    Prancūzija 

    Kilmės šalis
    Prancūzija
    Talpa (L)
    120 g
  • Jean Larnaudie jau daugiau nei 50 metų gamina gurmaniškus ančių ir žasų gaminius Figeac mieste, pietvakarių Prancūzijoje. Tvirtos ilgametės šeimos tradicijos, kartu su kruopščia geriausių produktų atranka ir saugomais autentiškais receptais, apibūdina kokybės ir tvarumo tęstinumą.  

    Ši gurmaniška imbierinė duona (meduolis) – pain d’epices – iš Jean Larnaudie sukurta, kaip tradicinis ančių ar žąsų kepenėlių foie gras palydovas. Gardžios kepalo formos imbierinių meduolių riekelės, paruoštos tepti foie gras. Norėdami gauti visapusišką skonį, rekomenduojame pagardinti figų arba mangų džemu! Pain d’epices taip pat puikiai dera su sūriu.  

    Sudėtis: invertuoto cukraus sirupas, RUGINIAI miltai (GLUTENAS), medus (20%), KIAUŠINIŲ BALTYMAS, kvietiniai miltai (GLUTENAS), KIAUŠINIŲ tryniai, prieskoniai 0,5% (cinamonas, anyžius, pipirai), kepimo milteliai (natrio vandenilio karbonatas), druska. Pagaminta įmonėje, kurioje apdorojamas pienas ir riešutai.

    Pastaba: sudedamosios dalys, nurodytos etiketėje tuo metu, kai informacija buvo paskelbta svetainėje. Prieš naudodami visada patikrinkite etiketę. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne