• Kraunamos nuotraukos
  • Tradicinė Kalabrijos aštri tepama dešra iš Spilingos kaimo, gaminama iš Kalabrijos kiaulienos ir saulėje džiovintų aitriųjų paprikų.  "Nduja" ištikimai laikosi seniausios Kalabrijos tradicijos recepto, kad savo vartotojams pasiūlytų išties unikalų produktą, kuris puikiai tinka kaip pagardas makaronų ar picos patiekalams ar  tiesiog skanus užkandis, tepamas ant duonos.  

    Sudedamosios dalys: kiaulienos lašiniai, kiauliena, aštriosios paprikos (iš jų 6,4 % Kalabrijos aštriosios paprikos), druska.

    Laikykite nuo +2°C iki +8°C temperatūroje. Atidarius laikykite šaldytuve ir suvartokite per 7/8 dienas. BE GLIUTENO 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne