Likeris-Choya Extra Shiso 17% 0.7L

  • Kraunamos nuotraukos

    Likeris-Choya Extra Shiso 17% 0.7L

    Kilmės šalis
    Japonija
    Talpa (L)
    0.7 L
  • Osakoje įsikūrusi Choya, Japonijos vienas didžiausių gamintojų, pirmą kartą pradėjo veikti 1914 metais kaip vynams skirtų vynuogių augintoja. Vėliau, 1959 metais Choya pradėjo tradicinio Japoniško ume vaisių (slyvos rūšis) likerio Umeshu gamybą. Šiandien Choya yra Nr. 1 UMESHU gamintojas Pasaulyje

    Po daugiau nei tris dešimtmečius lydėjusios sekmės vietinėje rinkoje, Choya nusprendė plėstis į užsienio rinkas su Premium kategorijos likeriu Choya Extra Shiso. Tai - Japonijoje iš 100% „Nanko Ume“, Kishu regione augančio vaisiaus pagamintas likeris. Choya Extra Shiso Umeshu likeris yra pagamintas Extra Years pagrindu ir pagardintas Šiso (kitaip vadinama Perilla / Perilės - mėtų Lamiaceae šeimos žolė, naudojama kaip vaistažolė ar prieskonis) suteikiančio unikalų ir ypatingą aromatą ir švelniai rausvą spalvą. Papildomai brandinamas dar 2–3 metus. Šio vaisiaus galima rasti buteliuose 

    Gomuryje išsaugo pradinį papildomų metų skonį su maloniai karčiomis, žolinėmis natomis, skambančiomis nuo raudonų šiso žolės lapelių    

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne