• Kraunamos nuotraukos
  • Junmai. Tai, kas šiandien žinoma kaip Junmai arba „gryna ryžių sake“, yra tradiciškiausia šiuolaikinė sake ir buvo populiariausia Japonijos sake nuo Tokugawa Šogūno eros laikų XVII a. (dar vadinamas Edo Laikotarpis (Edo - modernusis Tokijas dabar)) iki XX a. pradžios. Japonijoje ilgą laiką populiariausia Junmai sake rūšis Edo laikotarpiu buvo rafinuojama, šiuo metu gamyboje naudojamos naujos filtravimo technologijos.

    Junmai sake yra universalus gėrimas, kuriuo galima mėgautis atšaldytu, kambario temperatūros arba pašildytu. Japonijoje Junmai sake dažnai patiekiama gerai atšaldyta karštomis vasaros dienomis ir šiek tiek pašildyta žiemos mėnesiais

    Dėl sauso ir lengvo poskonio, ši sake yra puikus suši lėkštės palydovas

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne