Likeris-Braulio Bormio Amaro Alpino 21% 0.7L

  • Kraunamos nuotraukos

    Likeris-Braulio Bormio Amaro Alpino 21% 0.7L

    Kilmės šalis
    Italija
    Alk. tūris
    21%
    Talpa (L)
    0.7 L
  • BRAULIO - Itališkas brandintas amaro. Alpių perlas 1875 metais gimęs Bormio mieste, Stelvio nacionalinio parko širdyje, jau daugiau nei šimtmetį Braulio atstovauja geriausioms šeimos Alpių tradicijoms ir iš kartos į kartą perduodamai aistrai meistriškumui. Jį pirmasis sukūrė vaistininkas Francesco Peloni, kuris specializavosi vaistinių aromatinių žolelių srityje. Jis gaminamas iš trylikos žolelių, surinktų Valtellina kalnų regione, įskaitant gencijoną, kadagį, pipirmėtę, žvaigždinį anyžių, pelyną, karčiuosius apelsinus ir kraujažolę - išskirtinis žolelių, šaknų ir uogų mišinys, pagamintas iš 100% natūralių ingredientų. Braulio gaminamas pagal unikalų ir autentišką procesą, pirmą kartą naudotą daugiau kaip prieš 145 metus. Brandinimas Slavonijos ąžuolo statinėse iki 2 metų leidžia aromatams "kvėpuoti" ir ramiai susilieti tarpusavyje. Mediena yra gyva medžiaga, sąveikaujanti su mišiniu ir padedanti atskleisti aromatus. Statinės laikomos požeminiuose rūsiuose, tiesiai po Bormio senamiesčiu. Braulio statinėms naudojama Quercus Petraea ir Quercus Pedunculata rūšių ąžuolų mediena.

    Šį Alpių amaro dėl aštrių ir ryškių pušų savybių pamėgo aukščiausios klasės miksologai. Stiklinėje jis yra rudos spalvos ir pasižymi tankiu, pušų aromatu su mėtų prieskoniais. Skonis aštrus, pradedamas prieskoniais ir irisais, o viduryje skonio juntamos pušų natos, pereinančios į švarų, šiek tiek žolelių kartumą. Vartokite norėdami kokteiliams suteikti svaiginančio pušų skonio arba gurkšnokite po vakarienės. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne