Aperityvas-Montenegro Amaro 23% 0.7L

  • Kraunamos nuotraukos
  • Tradicinis Italijos kartusis aperityvas (amaro) distiliuojamas Bolonijoje. Montenegro Amaro distiliuojamas iš 40 miško medžių žievių ir sėklų, šakniastiebių, gėlių, vaisių, citrusinių vaisių žievelių, šaknų, stiebų ir lapų mišinio, įskaitant ir vanilę, apelsinų žieveles ir eukaliptą. Amaro pirmą kartą pagamino Stanislao Cobianchi 1885 metais ir pavadino Juodkalnijos princesės Elenos vardu.

    Šio amaro unikalumas slypi išskirtiniame skonyje, tiek ir išskirtiniame gamybos procese. Nuo rankomis atrinktų botaninių žaliavų iki ekstrahavimo (virimo, maceravimo ir distiliavimo) ir maišymo stadijų.

    Nosyje lengvi gėlių ir džiovintų citrusinių vaisių aromatai.

    Gomuryje Montenegro Amaro pradžioje šiek tiek saldus, juntami rožių žiedlapiai, džiovintos apelsinų žievelės ir vyšnios. Nors skonis saldokas, jis nėra įkyrus.

    Naudojamas kaip digestyvas po sočios vakarienės ir yra puikus kokteilių palydovas.  

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne