Aliejus-Feudo Arancio Olio Extra Vergine di Oliva 750ml

  • Kraunamos nuotraukos
  • "Feudo Arancio"  - tai pagarba sicilietiÅ¡koms tradicijoms ir pagarba žemei, rÅ«siai pastatyti pagal tradicinę Sicilijos baglio (kilęs iÅ¡ vėlyvojo lotynų kalbos žodžio ballium - kiemas, apsuptas aukÅ¡tų pastatų ar sienų) struktÅ«rą .
    Čia tradicijos dera su pažangiausiomis technologijomis, o senovinio skonio intensyvumas dera su aukšta kokybe: vyno gamybos technologijų ir architektūros tradicijų derinys, kurio galutinis rezultatas žavus.
    Įrengta geriausia vyno gamybos įranga, o visos naudojamos medžiagos yra moderniausios ir naudojamos visiškai kondicionuojamoje aplinkoje. Brandinimo rūsiuose metu išryškėja jau esamas vyno gyvybingumas, skonis ir aromatai.
    Vynų evoliuciją nuolat stebi nusistovėjusi agronomų ir vynininkystės specialistų komanda. Aistringi ir patyrę žmonės, kurių paÅ¡aukimas yra gauti aukÅ¡tos kokybės vynus: turtingus, intensyvius, su Å¡velniu skoniu, harmoningus ir apgaubtus elegantiÅ¡kų taninų. 

    "Feudo Arancio" vynuogynus auginami vėsioje pietinėje Sicilijos pakrantėje, dviejose Sambuca di Sicilia (AG) ir Acate (RG) valdose.
    Kruopščiai atrenkamos atskiros veislės ir puoselėjamos saulėtuose vynuogynuose. Septyni Å¡imtai hektarų sveikos vynuogininkystės. Vietinės ir tarptautinės vynuogių veislės, iÅ¡mintingai prižiÅ«rimos ir kontroliuojamos agronomų-ekspertų: saulė ir vėjas suteikia skonį vynuogėms. 

    Be vynuogynų, "Feudo Arancio" yra ir Å¡imtmečius skaičiuojantis alyvmedžių giraitės, kuriose auginamos kai kurios bÅ«dingiausios vakarų Sicilijos alyvuogių veislės, pavyzdžiui, Nocellara del Belice ir Cerasuola. Å ios vertingos alyvuogės renkamos rankomis ir spaudžiamos per dvylika valandų nuo derliaus nuėmimo, kad gautųsi kvapnus, vaisinis ir turtingo skonio ypač tyras Feudo Arancio alyvuogių aliejus, kuris puikiai tinka prie geriausių Viduržemio jÅ«ros regiono ir ne tik, virtuvės patiekalų. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne