Sūris-Sūris Brie Cremiere de France 200g

  • Kraunamos nuotraukos

    Sūris-Sūris Brie Cremiere de France 200g

    Kilmės šalis
    Prancūzija
    Talpa (L)
    200 g
  • Seniausi istoriniai duomenys apie Brie sūrį randami Karolio Didžiojo kronikoje, kur minima, jog imperatorius ragavo sūrį mažame Brie miestelyje 774 m. Pavadinimas kilęs iš Brie miestelio, Seine-et-Marne regiono. Nuo XIX a. pradžios šis sūris buvo žinomas kaip "Karališkas sūris“ ir labai patiko bajorijai. Brie gamyboje naudojamos Penicillium pelėsio bakterijos, kurių dėka kreminės tekstūros sūris pasidengia balta aksomine pelėsio plutele. Rekomenduojama Brie sūrį prieš patiekiant palaikyti kambario temperatūroje maždaug 45 minutes, kad įgautų savo švelniai riešutinį skonį ir minkštą konsistenciją. Šis sūris skaniausias ir kvapniausias tada, kai yra patiekiamas kambario temperatūros.Prancūziškas sūris, kuris yra minkštas, kreminės konsistencijos, su puikia balto pelėsio žievele, švelnaus skonio. Pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 60% riebumo, natūraliai brandinamas iki 2 savaičių 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne